Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mimo, że trafiłam na naprawdę cudownych teściów, to do dziś nie do końca rozumiem jak doszło do takiej sytuacji. Ogólnie szwagier od urodzeniu do dziś (mimo że już jest żonaty) jest oczkiem w głowie! Więc to nie było tak, że nie chcieli tego dziecka...A co Ty gadasz, sobie ukręciła w sumie bata sama na siebie i córkę
Chyba każdy ma w głowie takie czarne myśli, ale trzeba je oddalać ile się da.
Zaczęło mnie wczoraj wieczorem gardło boleć, i czuję się tak nieswojo, głowa gdzieś ćmi caly czas. Domowe sposoby+ Tantum Verde i jakoś musi być. W dodatku piersi to mnie coraz bardziej bolą, tak straaaasznie
Nikomu, u mnie wystarczy że teściowa będzie wiedziała to nikomu więcej nie musimy mówić, ona zrobi to za nasA ja z czym innym. Powiedzieliście komuś oprócz męża/faceta ? U mnie od początku wiedzą rodzice, teściowe, brat z dziewczyną i ostatnio powiedzieliśmy dwóm najbliższym przyjaciołom i wczoraj powiedziałam kierowniczce i dwóm dziewczynom z pracy a reszta się i tak już domyśla
Współczuję, ja też pracuje z maluchami maluchami więc nie wracam nawet do pracy po rodzicielskim, ciężka praca. A czemu urodziłaś za wcześnie ? Jaka przyczyna ?Cześć dziewczyny, musiałam was nadrobić, bo nie zaglądałam od wczoraj, a dzisiaj miałam ciężki i długi dzień (pracuję w szkole z maluchami).
W poprzedniej ciąży pracowałam do końca, teraz chyba jeśli wszystko będzie ok, i jeśli lekarz da mi zwolnienie to pójdę w kwietniu odpocząć. Córkę urodziłam za wcześnie i chciałabym zadbać bardziej o siebie. Tak to w ciągłym biegu, ciągle coś dźwigam, codziennie jeżdżę rowerem do pracy, i wracam padnięta. Kawy sobie nie żałuje, ale też mam bardzoooo niskie ciśnienie.
Mam przełożoną wizytę na ten piątek, więc i fajnie i strasznie an raz.
Ja z objawów to mam tylko wiecznego wkuurrr za, trochę mnie czasami piersi bolą albo szczypia, ale później przestają i mam stracha, że coś nie tak.
Niby wcześnie, ale beta już powinna taka byc, że powinno chyba być widaćWspółczuję, ja też pracuje z maluchami maluchami więc nie wracam nawet do pracy po rodzicielskim, ciężka praca. A czemu urodziłaś za wcześnie ? Jaka przyczyna ?
Pamiętam że wizyta wcześnie bardzo i nie stresuj się że nie będzie jeszcze wszystkiego widać![]()
To dobrze że się dobrze skończyłoNiby wcześnie, ale beta już powinna taka byc, że powinno chyba być widać
Miałam brzeżny i błoniasty przyczep pępowiny. To bardzo rzadka i niebezpieczna wada. I tak dobrze, że skończyło się jak skończyło, szybka cesarka.![]()
Samopoczucie okej póki co. Trochę minimalne mdłości jak się robię głodnaHej! Jak samopoczucie?
Kawa wchodziła jak świeże bułeczki, pije ją litrami, ale takie bardziej mleko z kawąaczkolwiek zaczyna mnie od niej odrzucać powoli