reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

reklama
Proga badałam 8 dni temu i miałam 56 . A w którym tygodniu plamiłaś , jak to wyglądało i jakie były tego ilości ? Jak chcesz możesz mi napisać na priv
W 1 ciąży plamilam w 6/7 tyg, dość spore ilości ale wszystko było w porządku, niedomoga lutealna. W kolejnej też nie takie małe ilości ale przyczyna nieznana, też dostałam progesteron i się unormowało.
Zaś w 4 ciąży gdy nic się nie działo, zero plamień, poszłam na wizytę,radosna i szczęśliwa w 9 tyg a okazało się że to poronienie zatrzymane, także nie ma reguły i bądź dobrej myśli

Hej nieśmiało się witam 🙂
OM 7.02 na USG widoczny póki co sam pęcherzyk. Termin 14.11
Dostałam luteine.
Powiedzcie mi kobietki jak z piciem kawy i Was ?
Witaj❤️
Fajnie, że kolejna osoba dołącza, widzę że jesteśmy jeden rocznik☺️
Ja za kawą nie przepadam...za to jestem miłosniczką czarnej herbaty(najbardziaj erlgelrey). Staram się pić jej mniej i słabszą... A w zamian pić więcej wody🤷‍♀️

W 1 ciąży plamilam w 6/7 tyg, dość spore ilości ale wszystko było w porządku, niedomoga lutealna. W kolejnej też nie takie małe ilości ale przyczyna nieznana, też dostałam progesteron i się unormowało.
Zaś w 4 ciąży gdy nic się nie działo, zero plamień, poszłam na wizytę,radosna i szczęśliwa w 9 tyg a okazało się że to poronienie zatrzymane, także nie ma reguły i bądź dobrej myśli
Dzięki za odpowiedź, wiem że każda ciąża, dam później znać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry