• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy o sobie

Witam i gratuluje wszystkim zafasolkowanym.
Jestem na tym forum nowa i muszę przyznać, że nie do końca wiem jak to wszystko działa. Ale może od początku.
Mam na imie Asia i przejmuje pałeczke starszeństwa - mam 32 lata.
szóstego marca zrobiłam test, który pokazał dwie grube krechy, a dokładniej gruby plus. Boje się jeszcze komukolwiek powiedzieć ale mnie rozsada więc cieszę się że tu jestescie.
Bardzo Wam za to dziekuje.

reklama
Witajcie.
Jak wam minely nocki?
Bo ja spalam jak zabita:eek:

Pogoda u nas w kratke,wlasnie teraz blekitny kolor nieba powoli przeistacza sie w ciemna chmure deszczowa.
Dzis St.Patric Day. Swieto narodowe.
Mielismy jechac na parade,ale Antek mial stan podgoraczkowy rano:dry:

Moze zostawimy go na godzinke z kolega i podjedziemy na zakupy.Bo pustki w lodowce.
Ale jak narazie maz sobie jeszcze smacznie spi:happy:
Milego dnia dziewczynki.

I nabijajcie posty,nabijajcie.

krecik jak sie czujesz?

Zimno i pochmurno... Rano byłam po bułeczki (odkryliśmy niedawno prawdziwą piekarnię ze sto metrów od domu, pychotka, mniam!) i zmokłam przy okazji...

Spało mi się tak sobie. bo nasz kot chciał się bawić akurat w nocy.:baffled:

Kunda! Wspieram Cię moralnie!:happy:

Hej dziewczyny - witam was, tak jak mówiłam, w niedzielkę, po kilku dniach nieobecności. Najpiękniej witam nowo przybyłe ciężaróweczki listopadowe;-)

Tak jak obiecałam wklejam wam zdjęcie synka i swojej rodzinki a opiszę co u nas w innym wątku.

Oto my:
250366.jpg

i mój synuś najdroższy:tak:
250365.jpg

Dziękuję Dziewczynki za powitanie!!!

Po weekendzie wypoczeta-przelezałam caaały czas wolny, wybyczyłam sie za wszystkie czasy!

magda--sliczne, rodzinne zdjęcia!!!
Pozdrawiam!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry