reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe starania 2023

olasw1

Fanka BB :)
Cześć. Przeglądam i nigdzie nie widzę topiku kobiet które w tym miesiącu zaczną starania o ciążę. Może jest nas więcej. ?

reklama
Listopadowe kreski - owszem, panie które sie starały w miesiącu październiku. A ja dopiero zamierzam się starać w listopadzie

Listopadowe kreski - owszem, panie które sie starały w miesiącu październiku. A ja dopiero zamierzam się starać w listopadzie
kreski to comiesięczny wątek dla starających się. Listopadowe są dla starających się i/lub testujących w listopadzie.

Ja myślę, że nie zostałaś wyproszona (przeczytałam posty), tylko przekierowana do przeczytania 1 strony. Tam jest info, żeby najpierw się przedstawić, napisać kilka słów o sobie i zapisać się na testowanie - dziewczyny prowadzą rozpiskę którego dnia która robi test i wspierają się nawzajem w staraniach i testowaniach. Co miesiąc zakładany jest nowy wątek.

Tam jest napisane że nie życzą sobie pisania o dzieciach itp, rozumiem że to jest grupa kobiet które mają trudności z zajściem w ciążę, mogło by Im przeszkadzać moje pisanie I nic dziwnego.
Może tu zostanę i napisze lepiej coś o sobie. Mam już dwójke dzieci w wieku 2,5 I 15 lat. Od jakiegoś czasu zapragnęliśmy z mężem trzeciego dziecka i właśnie chcemy zacząć starania. Może znajdą się tu kobiety które tez w tym miesiącu rozpoczną starania, (nie testowanie) według moich szacunków testowanie powinnam zrobić w grudniu

reklama
Do góry