Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w pierwszym trymestrze schudłam 4 kg w drugim licząc i sumując przytyłam 4 i poł i nikt mi nic na to nie mówił więc nie sądze by z Tobą było coś nie takMoje kochane, chyba mam załamkę... Moja ginekolodżka na ostatniej wizycie powiedziała, że mam uważać by nie tyć więcej. Trochę się zdołowałam, bo jem normalnie, nie mam jakiś wielkich zachcianek, raczej jem tak jak przed ciążą czyli nie za dużo. Wszyscy mówią, że w ogóle się nie zmieniłam, tzn, że nie widać abym jakoś przytyła... No ale fakty: 15 lipca miałam wagę 45,9 a 28 września 50,7... czy to naprawdę dużo?Co sądzicie...

(moją wagę wyprowadziłam do babci:-))przesadzila. To chyba typowo babowe spojzenie na tycie, nawet nie na ciaze tylko na tycie.Moje kochane, chyba mam załamkę... Moja ginekolodżka na ostatniej wizycie powiedziała, że mam uważać by nie tyć więcej. Trochę się zdołowałam, bo jem normalnie, nie mam jakiś wielkich zachcianek, raczej jem tak jak przed ciążą czyli nie za dużo. Wszyscy mówią, że w ogóle się nie zmieniłam, tzn, że nie widać abym jakoś przytyła... No ale fakty: 15 lipca miałam wagę 45,9 a 28 września 50,7... czy to naprawdę dużo?Co sądzicie...