Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Poczytaj Kochana w necie co i ile jeść w ciąży jest mnóstwo fajnych artykułów chociaż by te 3aa ja już też mam 9 kg na plusie z tym że z 49 skoczyłam na 58 i narazie od 2 tyg waga stoi w miejscu .. zrezygnowałam całkiem ze słodyczy.. cięzko jest bardzo , ale boję się duzo przytyć .. posiłki też jakoś ograniczam i nie wiem czy dobrze robię jakos sie w tym pogubiłam wszystkim , nie wiem co jesc zeby bylo dobrze a przedewszystkim ile jesc bo mam teraz duzy problem bo gdybym mogła to jadłabym tonami![]()
No co za głupie dziewuszyskoa ja coś wam opowiem, co powiedziała mi mama:
jak ona była na porodówce ze mną w ciąży, leżała o bok niej strasznie szczupła dziewczyna - brzuch jakby tylko się najadła. Urodziła chłopca - długiego ale wagowo niecałe 3 kilo. Po porodzie płaski brzuch - lekarze po niej nieźle jeździli, że zagłodziła dziecko a ona na to, że tylko jogurty jadła i owoce żeby dużo nie przytyćto się nazywa kretyństwo.
Zawsze chciałam mieć ładny okrągły ciążowy bębenek ( tak samo jak zawsze chciałam być szczupłą długonogą bejbe), ale czy to jest naprawdę ważne? Popatrzcie sobie na nasze brzuszki - te w wątku o brzuszkach i USG - mamy podobne terminy a jak bardzo się różnimy
![]()
aż mnie trzęsie jak takie coś czytam 
no ale każda z Nas jest inna ważne tylko by dzidzie były silne i zdrowiutkie moja mam jadła normalnie w ciązy, a ja tez byłam maluteńka. W terminie, a wazyłam 2700. także nigdy nic nie wiadomo
" a Pani tu po co?![]()

masakraPowiem Wam że można trafić na takie suki w szpitalach.
Jak rodziłam Lolka to lekarz ciągle powtarzał że jak przestanę udawać to urodzę, nikt jakoś nie chciał mi zrobić żadnych badań a na końcu się okazało że mój synek miał główkę bokiem i nie miałam szans urodzić sama. A przy cesarce lekarz pojechał Mu skalpelem po uszku...
chyba wszystkich tam w tym szpitalu bym tym skalpelem pocięła