Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fajny pomysł z tą nk;-) Pozdrawiam:-)Zapraszam , wysyłajcie zaproszenia ! dodawajcie pinezki Na mapie w galerii !!! Niedługo nowe opcje w galerii
Logowanie do nasza-klasa.pl
a ja nie mam konta :|
wlasnie sie zastanawiam. Niezbyt podobaloby mi sie jakby podgladali mnie niechciani ludzie ( z mojej szkoly, klasy itd) bo nie mam z tego przyjemnosci zadnej, bo wiem ze wiekszosc z nich to z checia mi by świnie podlozyla. Chyba ze nie zapisze sie do zadnej klasyTo kochana zakładaj bedzie nas wiecej!:-)
wlasnie sie zastanawiam. Niezbyt podobaloby mi sie jakby podgladali mnie niechciani ludzie ( z mojej szkoly, klasy itd) bo nie mam z tego przyjemnosci zadnej, bo wiem ze wiekszosc z nich to z checia mi by świnie podlozyla. Chyba ze nie zapisze sie do zadnej klasyz wyjatkiem studiow
![]()
wlasnie sie zastanawiam. Niezbyt podobaloby mi sie jakby podgladali mnie niechciani ludzie ( z mojej szkoly, klasy itd) bo nie mam z tego przyjemnosci zadnej, bo wiem ze wiekszosc z nich to z checia mi by świnie podlozyla. Chyba ze nie zapisze sie do zadnej klasyz wyjatkiem studiow
![]()