reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Łóżeczka dla naszych maluchów

Aniu ja uważam , ze jest prześliczna ta w króliki :-). Podoba mi się jeszcze ta w dinozaury. Ja w ogole jestem zwolenniczką takich kolorów dla dzieci :-), nie przepadam za mdłymi kolorami. Ale to kwestia gustu. Prawda?

reklama
A mi podobają się te w stylu "kremowej ciuchci", "śpiące misie" czyli bardziej takie spokojniejsze kolory :) tak więc co osoba to opinia :)

a ja własnie skonczylam malowac łóżeczko. Jest cudnie pomalowane :)))) I juz sobie stoi tam gdzie jego miejsce. Jak moj mąż pomaluje ściany to pykne zdjęcie, żeby tło było odpowiednie ;-)

nie pamietam nazwy, a nie jestem w domu, ale mąż kupił jakąś ekologiczną, są takie dostępne na rynku na szczęście :) Fajna jest ta farba bo w ogole nie smierdzi

Zamówiłam zestaw mebelków - ufffff. Zdecydowaliśmy się ostatecznie na Barcelonę Drewnostylu. Za 6 tygodni będzie - nie możemy się doczekać :-) Sklep zaproponował sensowny rabat (oprócz tego i tak był najtańszy - za zestaw szafa, komoda, łóżeczko chcieli wyjściowo 2696zł, gdzie inne sklepy szalały i ceny zaczynały się od 3200 a kończyły na czterech...)

Holly ja też się przekonałam że warto napisać maila do sklepu lub zadzwonić i rozmawiać. Ostatnio zamawiałam wózek (3w1) i też dostałam całkiem sensowny upust :)

Ostatnia edycja:
lile Dzięki, zakochaliśmy się w nich od pierwszego wejrzenia, a już opcja, że na tabliczkach może być dowolnie wybrany napis - super :-)

Wahaliśmy się tylko między Barceloną a Marsylią, ostatecznie stanęło na Barcelonie w opcji "perła".

reklama
Do góry