reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Łóżeczka dla naszych maluchów

Gonca to lozeczko ma opuszczany bok, ale ma wyciaganych szczebelkow i nie mam pojecia czy mozna caly bok odkrecic.

reklama
Dziewczyny, doradźcie. Które łóżeczko..
Każde w kolorze białym.. ale nie umiem się zdecydować:

Klups Ewel b.JPGasdasd.JPGKarolina_II.jpg

ixidixi - mnie się podoba to środkowe, będzie widać maluszka z każdej strony, bo ma niezabudowane boki.

Ale jaja właśnie zobaczyłam że mieliście ślub wtedy co i my 19.06.2010 r. i jesteś dokładnie tak samo w ciąży jak ja - czyli 27 tydzień. Nieźle się zbiegło ;)

Właśnie napisałam do sprzedawcy i odpisał: Brak koloru białego.
No nie:crazy: a nigdzie na necie nie ma drugiego takiego w kolorze białym..:wściekła/y: A niestety musimy zwaracać uwagę na cene, bo nie możemy sobie pozwolić na łóżeczka po 400-500 zł i wiecej :(

Także poszukam podobnego..:confused2:

Dzieki za rady:tak:

Podgrzybek no rzeczywiście się porobiło:rofl2: było widać na ślubie, że jesteś w ciąży?;-)

Znalazłam:D

to czy to?

0482.jpg

4813.jpg

;D jesteście nieocenione

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieki :)

I jeszcze jedno pytanie, nie da się opuszczać boku mając zmaontowany przewijak do łóżeczka?:D wiem, głupio pytam... ale kiedyś widziałam takie, które się przechylają przy opuszczaniu.. z tym, że nie wiem czy wszystkie..

Do góry