reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Łóżeczka dla naszych szkrabów

vanessa dopiero wycziłam Twoje pytanko do mnie sorrki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:prostu nie było mnie na forum ponad 1,5 tygodnia i ciągle jeszcze nadrabiam jakieś zaległości nasze łóżeczko wyprodukowała firma STOLPŁYT czyli nic znanego i zamiast jakiejś nazwy jest tylko symbol :tak:

reklama
a ja złożyłam wczoraj kołyskę, tą z Ikei o której pisałam wcześniej i jest prześliczna, wszystko ekstra pasuje, jeszcze dokupię materacyk i ochraniacz już zamówiłam na miarę ;-) i będzie ślicznie. kołyska jest lekka myślę że bęize z nami wędrowac po domu

Wicie a ja tak juz kilka dni wertuje str.z łóżeczkami i jakos nie moge odpowiedniego znależć a na kołyske nie mam miejsca ale fajna sprawa tyle ze na kilka mcy .
Ja końiecznie poszukuje łóżeczka z przykrywana szuflada i wymowanymi szcebelkami w ciemnym kolorze i oczywiście jakiegoś oryginalnego i niedrogiego z dostawa do domku(ale wymagania:-D)No i tylko jedyne co mi by pasowało to Radek VII z drewexu a ja bym chciala z innymi jescze porównac no a jak sa to koloru nie ma i tak bym dawno mogła kupić a ja tylko trace czas na szukanie

Minka, serdecznie odradzam firmę Arti!! Mam takie łóżeczko turystyczne.
I tak:
- składa się i rozkłada upiornie ciężko. Już w sklepie mąż wybierał spośród 3 egzemplarzy bo tylko jeden dawał się w ogóle rozłożyć, nie wiem co w niego wstapiło że jednak to łóżko kupił
- ja sama nie jestem w stanie tego łóżka złożyć
- siatka po bokach (tam gdzie są te motylki wydrukowane) jest po obu stronach kompletnie odpruta od materiału - u dołu. Dziecko bawiące się w łóżku, naciska nóżkami na jego boki i to wystarczy żeby w pewnym momencie siatka się odpruła. Właśnie się zastanawiam jak to zszyć - myślę że cokolwiek zrobię to i tak ten materiał jest naprężony gdy łóżko jest rozstawione, i będzie się pruć dalej. Na razie Maks śpi w tym łóżeczku i ma boki zabezpieczone kocem.

Na temat innych firm nie mam zdania bo nie znam tych łóżeczek. Arti jest tanie, ale za jakiś czas będziesz i tak myślała o zakupie innego :no:

Wicie a ja tak juz kilka dni wertuje str.z łóżeczkami i jakos nie moge odpowiedniego znależć a na kołyske nie mam miejsca ale fajna sprawa tyle ze na kilka mcy .
Ja końiecznie poszukuje łóżeczka z przykrywana szuflada i wymowanymi szcebelkami w ciemnym kolorze i oczywiście jakiegoś oryginalnego i niedrogiego z dostawa do domku(ale wymagania:-D)No i tylko jedyne co mi by pasowało to Radek VII z drewexu a ja bym chciala z innymi jescze porównac no a jak sa to koloru nie ma i tak bym dawno mogła kupić a ja tylko trace czas na szukanie
Ja też szukam dokładnie takiego, jak Ty. A sprawdzałaś sobie ofertę firmy KLUPŚ?? Jedziemy już jutro po łóżeczko i będę się musiała zdecydować na jakies, czy chcę, czy nie...Dam Ci znać, co kupiliśmy, może wypatrzymy sobie jeszcze coś innego.

Katy, a może coś z tego wybierzesz...
ŁÓŻECZKO W IDEALNYM STANIE!!! POLECAM!!!! (327279689) - Aukcje internetowe Allegro
Super lozeczko dla Twojego bobasa Radek II Teak (325869090) - Aukcje internetowe Allegro

http://http://www.allegro.pl/item328142541_lozeczko_materac_baldachim.html
Łóżeczko KLUPŚ Radek II teak szuflada, materac (323173784) - Aukcje internetowe Allegro
ŁÓŻECZKO DREWEX KUBA II SZUFLADA NOWE OKAZJA!!! (327977966) - Aukcje internetowe Allegro
Łóżeczko Radek II (teak) z szufladą+materac!!! (328109552) - Aukcje internetowe AllegroŁÓŻECZKO RADEK II SZUFLADA+ KOŁYSKA TEAK (327710919) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Ola dziękuję za podpowiedź, wiec odpuszczam sobie tą firmę :tak: w takim razie musze znaleźć sklep gdzie sa te drugie... ja potrzebuje(chce) turystyczne z moskiterą specjalnie do ogrodu i naszych wojaży, na codzień mam drewniane duże 70 na 140 cm ;-)

Do góry