Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja zaczęłam się bać tej cesarki. Jakoś mi przyspieszyła ta ciąża. Dopiero byłam w 28, a już 32. Spakowałam już swoją torbę do szpitala i małego. Brzuch wielki, ale cieszę się, że nic się nie dzieje i wciąż jestem w domu. Dużo leżę, ale ciagle muszę wstawać do łazienkiMy dzisiaj 28+4Narazie tez nic sie nie dzieje, ale przeraza mnie czas jaki pozostal do konca bo juz mam dosc... Chyba kryzys przechodze. U mnie wyprawka w drodze
wszystko zamowilam sobie przez internet, meza tylko na ciuszkowe zakupy wysle jeszcze w ten albo nastepny weekend, lozeczko dla statszej cory tez w ciagu 7 dni powinno przyjsc bo musi bratu lozeczko niemowlece oddac
Ja takie rzeczy jak wozek czy fotelik mam po corce
wiec u mnie takie drobiazgi jak podklady czy pampersy
![]()
Nie tyle się boje samej cesarki, co cesarki z tym łożyskiem. Że będzie jakiś krwotok, czy usuwanie macicy.Ta lazienka to mnie tez zaczyna doskwieracCesarki nie takie straszne, w szpitalu kilka dziewczyn opowiadalo mi jak to jest, najgorsza pierwsza doba jak zejdzie znieczulenie i trzeba wstac, ale pozniej jakos idzie. Bolec musi, w koncu to jest operacja
sama cesarka jednak szybko i bezbolesnie
Zazdroszcze tego szybko lecacego czasu... Mi sie dluzy strasznie... Jeszcze taki kawal czasu mamy do porodu... Ty w 32 mozesz byc juz spokojniejszaa ile malentwo wazy? Moj tydzien temu w 27+4 mial 1200
![]()
Większa? A to nie wiedziałam. A dlaczego robią większe cięcie? Żeby szybciej wydostać?Wcale nie taki malyDziewczynie na oddziale w 34 tygodniu musieli cesarke zrobic bo nie mogli cisnienia opanowac i to bylo po prostu lepsze rozwiazanie i dzieciatko wazylo 1250g... To dopiero malutko... A usuniecie macicy to sa naprawde skrajne przypadki
tyle ze przy lozysku blizna po cieciu jest odrobine wieksza, ale na lini majtek wiec niewidoczna