reklama
Witajcie poniedziałkowo.
U mnie plomba 120zł a kanałowe też ok. 300... więc ceny podobne.
u mnie dzisiaj spadek formy ;( Eska kiedy wybierasz się na wizytę?
Chłopcy (*)(*)
Filipku (*)
Kubusiu (*)
Wojtusiu (*)
Aniołkowa Bando (*)
U mnie plomba 120zł a kanałowe też ok. 300... więc ceny podobne.
u mnie dzisiaj spadek formy ;( Eska kiedy wybierasz się na wizytę?
Chłopcy (*)(*)
Filipku (*)
Kubusiu (*)
Wojtusiu (*)
Aniołkowa Bando (*)
ehhh ja juz o zebach wole nie gadac kazdy kosztuje mnie 180zl (bez kanalowki naszczescie ) a teraz jeszcze robie licowke i dzisiaj wlansie juz bedzie gotowa
troche kasy na to wszystko trzeba miec a tu jeszcze kasa na leczenie ptrzebna ciekawa jestem ile ale to sie w srode dowiem na wizycie u gina. Wrocilam wlansie z cmentarza Ksawus ma wymieniane kwiatuszki a juz za miesiac postawia nam pomniczek
wiola20121119
Fanka BB :)
Torcik dla Ciebie Szymusiu i mnóstwo światełek do nieba (*)(*)(*)
(*) Wojtusiu, dzisiaj skończyłbyś 9 miesiecy...
(*) Aniolki nasze nie szalejcie na imprezie urodzinowej Szymonka
Dzisiaj do mojego biura przyleciał motylek. Wleciał i usiadł na moim biurku. Polatał nad moją głową i wyleciał, jakby znał drogę, a do mojego biura cieżko wlecieć, okien nie ma otwartych, wszystkie zamontowane na stałe, trzeba się przedostać przez długi korytarz...a on wyleciał po prostej, jakby znał drogę i usiadł 30 cm od mojej ręki...
Ostatnia edycja:
sylwetka74
Fanka BB :)
Mika nie przepraszaj za szczególy ;-) w końcu to jest miejsce gdzie rozmawiamy o wszystkim nawet o takch szczegółach :-) Fajnie, że pogodziłaś się z mężem, teraz trzymam kciuki za staranka. Życzę Ci , abyś jak najszybciej zobaczyła upragnione dwie kreseczki &&&&&&
Wiola to Wojtuś daje znać o sobie :-)
Wiola to Wojtuś daje znać o sobie :-)
Mika cieszę, się że masz lepszy humor i mąż wrócił na swoje miejsce, tzn. "pod pantofel" hahahaha. Masz diabelski plan, dokładnie taki jak ja sasasasasa. My też po kolejnej miesiączce zaczynamy starania, chyba że coś wypadnie, np. złe wyniki badań na które mam czekać do końca miesiąca. Do pracy wracam za trzy tygodnie z kawałkiem i mam nadzieję, że nie będę musiała czekać na upragnione dwie kreseczki. Przede mną jeszcze "rozstanie" z moim starszym synkiem - idzie do przedszkola. I choć sama pracuje w takiej placówce, to już to przeżywam. Wiem, że da sobie radę, choć początki będą trudne.
Wiola twój Wojtuś musi cię strasznie kochać i przypomina ci o tym.
Wiola twój Wojtuś musi cię strasznie kochać i przypomina ci o tym.
reklama
mika no to trzymam kciuki za dwie kreseczki
fionka wyniki pewnie beda oki wiec i za Was trzymam bardzo mocno kciuki zebyscie dostali zielone swiatelko i zeby Wam sie szybko ukazaly dwie kreseczki na tescie
Wiola malutki delikatny i piekny motylek to napewno syneczek
Moja licowka juz na miejscu
teraz tylko czekac na wizyte u gina, jak narazie mam urlop do srody wiec w czwartek czeka mnie powrot do pracy ale caly czas sie zastanawiam czy wracac czy ciagnac L4 no sama nie wiem hmmmm
fionka wyniki pewnie beda oki wiec i za Was trzymam bardzo mocno kciuki zebyscie dostali zielone swiatelko i zeby Wam sie szybko ukazaly dwie kreseczki na tescie
Wiola malutki delikatny i piekny motylek to napewno syneczek
Moja licowka juz na miejscu
Podziel się: