reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
dziewuszki kochana ja zmykam bo prasowanko na mnie czeka :-p samo sie nie zrobi a szkoda :rofl2: a potem pojde spac

tak wiec spokojnej nocki kochane :*

Witam

Mamo Natalki ja iwerze ze to był znak od naszych aniołeczkow , one nie chca abysmy sie smuciły .
uda sie uda kazdej z nas , musimy wierzyc w to a napewno tak bedzie:tak:

Syneczku kochany (*)
Aniołeczki (*)

Fionka, no my byliśmy nastawieni na wrzesień, ale postanowiliśmy jednak nie czekać i ruszyliśmy od cyklu sierpniowego. Umieram ze strachu, może dlatego owu w tym cyklu nie zaobserwowałam... hmm :confused: przydało by się trochę "wyluzować" tylko jak?

Chłopcy (*)(*)
Aniołeczki (*)

Tekla nie da się wiem :) heh i tu jest cały problem:-)bo choćby nie wiem co człowiek zawsze pomyśli:-)
a ja na L4 mam dużo wolnego:)

hejka :) ja od rana zestresowana kurcze ze mam tak pozno ta wizyte dzisiaj sie okaze jaki plan dzialania i czy dostane L4 jak nie do jutro na rano do pracy :( boze jak ja wstane mialam wolne od grudnia i szczerze nawet mi dobrze w domu siedziec :) popoludniu jedziemy zawiesc nasze autko do goscia ktory od nas je kupuje, wroce sybki prysznic i na wizyte

Patrizia wiec, że jak co psychiatra zawsze Ci l4 wypisze i nie ma się czym przejmować ani czego się wstydzić, musisz mieć dużo sił żeby zawalczyć tą wredną bakterie:-), nie stresuj się wszystko będzie dobrze, to forum działa uspokajająco nie wiem jak na Was ale na mnie na pewno:-)

Eska na mnie też, nie wiem jakbym dała sobie radę bez Was.

Patrizia ginekolog powinien ci jeszcze wypisać, a jak nie to idź do psychiatry jak nie czujesz się na siłach wracać do pracy.

Tekla łatwo się tylko pisze, że trzeba wyluzować, gorzej z realizacją, ale to chyba u wszystkich taki problem, szczególnie Aniołkowych Mam.

Monila powtarzaj sobie, że będzie dobrze, już największe ryzyko minęło. A co mówi twój lekarz, ciąża rozumiem jest podwyższonego ryzyka, jak po stracie, ale czy na razie wszystko jest ok?

Mamo Natalki nasze Aniołki mają mają układ z Szefem i cały czas nas wspierają!

Ostatnia edycja:
reklama
Poczytajcie bardzo ciekawe i wiem gdzie się musimy modlić, mama mi przed chwilą powiedziała, żebym sobie poczytała Matce Bożej z Guadalupe, która jest patronką dzieci nienarodzonych i embrionów i tu jest o cudzie, kiedy to ukazało się w 2007 r jak w meksyku zalegalizowali aborcję pielgrzymom światło na obrazie w kształcie embrionu poczytajcie ciekawe AKTUALNOŚCI + Kościół Święty + Tradycja Katolicka + SANCTUS.pl

Do góry