reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Dzień dobry kochane:**
Tak się cieszę razem z Agatą śliczny ten jej maluszek Viktor się postarał,żeby mamusia była szczęśliwa.
A ja mam totalnego doła od wczoraj cały czas wraca wszystko z przed 9 miesięcy ,wiadomości,telefony słowa które usłyszałam długo rozmawiałam z Nicolką tak mi jest jej brak ciągle nie potrafię zrozumieć DLACZEGO no i ciągle myślę co mam teraz robić ,żeby tego uniknąć i nic mi nie przychodzi do głowy:( Ciągle sobie powtarzam,że MUSI BYĆ DOBRZE.

Cześć Dziewczynki
Minęły święta i pewnie czułyście się tak samo jak ja.. tzn beznadziejnie. Cały czas myślalam jakby to było gdyby moje maleństwa były z nami... Cholera ciężko.... Mały buszuje i daje znać o sobie. Zaczynam rozglądać sie po sklepach za niezbędnymi rzeczami dla niego ale czuję jakiś wewnętrzny niepokój czy jeszcze nie jest za wcześnie... pewnie nie ale te grubsze rzeczy zostawię mężowi.

Pozdrawiam serdecznie
Światełko dla niebiańskiego przedszkola..[*****]

aga cina gratulacje!!!

dla Nicolki Filipka i wszystkich Aniołeczków
[*]
[*]

[*]

[*]
[*]

malinkaizi nie zamartwiaj się, wiem że łatwo się mówi, ale Nicolka czuwa nad wami i wszystko będzie dobrze!!! :-)

dorka jeśli dzięki temu będziesz spokojniejsza to zleć zakupy mężowi ;-)

Malinka, kochana nie stresuj się, bo nie ma innej opcji jak tylko ta dobra. Wszystkie trzymamy kciuki za Fasolinki, do tego całe przedszkole opiekuje się zafasolkowanymi Ciociami. BĘDZIE DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczynki wrzucam Wam zdjęcie z portretem Kubusia wykonanym przez moją siostrzenicę Natalkę. Ubawiłam się ostatnio, bo jak byłyśmy z moją siostrą i Natką u Kubusia, to tłumaczyłam, że teraz Igor, Natka i Kacper (siostrzeniec) mają braciszka w Niebie i mogą go prosić o wszystko. A na to Natalka wznosząc oczy do góry: "Kubusiu, ja to bym bardzo chciała Barbie od Ciebie"
P1000420.jpg

Dzien dobry.. nie było mnie tutaj troszke a tu takie wspaniałe wiesci AGA_CIN Kochana serdecznie ci gratuluje!!!! ciesze sie bardzo!!! kolejny raz zaczełam wierzyc ze bedzie dobrze... Buziaki dla małego!!!

Malinka kochana bedzie dobrze zobaczysz , Nikolka i wszystkie nasze Aniołki pilnuja was..:-)

ja dzis byłam na badanich...130zł nie moje.. ale co zrobic :-) wyniki beda we wtorek po południu wiec po pracy sobie je odbiore a w czwartek do gina.. zobaczymy co mi powie...

wczoraj dowiedzielismy sie ze nasza bardzo dobra znajoma lezy w szpitalu w spiaczce...:-( ehh odrazu dzwonilismy do jej meza ale niestety nie dało sie z nim dogadac... maz ma dzis do niego podjechac po pracy...jejciu co sie to dzieje na tym, swiecie:-(

Witam się i ja. Aga-cina serdecznie gratuluję i życzę wszystkiego dobrego dla Was:* Super wiadomość!

Miłego dnia dziewczyny Wam życzę, ja mam doła... I to dużego. I wbrew pozorom nie chodzi o to co zawsze. Coś mnie strasznie męczy od środka, nie chcę Wam smęcić,ale nie wiem czy nie będę musiała się tym z kimś podzielić bo trzymam to w sobie i nie mogę sobie z tym poradzić...

reklama
Do góry