reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Wiesz z Filipkiem zaszłam szybko bo w 4 cyklu, ale to było inaczej bo sie straliśmy nie starliśmy.....

teraz tez jest mi smutno jak test jest negatywny, ale już nie tak jak kiedyś że miałam najgorsze myśi i z jednej strony się cieszyłam bo przecież jakby cos mi się stało to by nie było tam z nami drugiego dziecka....takie głupie mysli miałam...nie mówie że teraz jest lżej...tylko ja juz się przyzwyczaiłam że testy negatywne

reklama
Rozumiem. No to faktycznie z Filipkiem szybciutko się udało. To obyś po wizycie u lekarza ujrzała światełko w tunelu. W sumie nawet do wizyty nie dojdzie, bo przecież jeszcze nic straconego :-D.
Ja się żegnam, bo teraz są "te dni "i trzeba brać się do "roboty":-D. Miłego wieczoru dziewczyny

Bibi, pamiętasz słowa wujka Sylwetki. Mówił, że dzieci nie robi się głową. Zobacz, ja zaszłam w ciążę kiedy calkowcie zdecydowałam, zę przestajemy! Filipek śliczny, jak zwykle...

Ja trzymam za starczki KCIUKI i to mocno. Będzie dobrze.

Gosiu, przepraszam ale szliśmy spać z Kubulkiem. Oczywiście, w te dni jestem wolna. Także dysponuję każdą godziną.
Kaja - pracujcie!!!

Iwonko ty tez masz termin na listopad?kurde dziewczyny zastanawiam sie czy nie pojsc dzisiaj na usg tak bym chciala, ale gin cos mowila ze 16 maja a to az tyle czasu:/ tylko nie pamietam czy w 10 tc robi sie dopochwowe usg czy brzuszne pamieta ktoras?? tak bym chciala uslyszec ze wszystko jest ok

dominika- ja pamiętam, że w 10 tc miałam dopochwowe, pozniej w 14 już brzuszne. Ale zauważyłam, że lekarze różnie robią.
I na pewno wszystko będzie ok, nie zamartwiaj się:*

mamaszymusia- cieszę się bardzo, że wsio oki u Was:* To nasze Dzieciaczki pewnie się opiekują Wami, Szymuś ich pewnie nieźle mobilizuje ;)

Bibi- a ja Ci mówię żebyś jeszcze nie traciła nadziei!!! Póki @ nie ma a Ty ciągle masz takie objawy jak opisujesz to ciąża jest możliwa:) Ja cały czas trzymam kciuki Kochana i wierzę, że to jednak ciąża:* Moja bardzo dobra koleżanka po terminie @ zrobiła 5 testów w odstępie kilku dni każdy i dopiero ostatni pokazał dwie kreseczki a to ok. półtorej tyg. po terminie było... Więc dla mnie wszystko jest możliwe :) Awatarek słodziutki:*

Ja po wieczorze panieńskim dochodziłam do siebie przez pół niedzieli... Zabawa była super :) A taka byłam uprzedzona i źle nastawiona...Wróciłam do domu o 3 nad ranem, w tym samym czasie co mój mąż z kawalerskiego, umówiliśmy się, że kończymy zabawę razem i tak było:) A w sobotę wesele... Mam nadzieję, że będzie fajnie.

Wiecie co dziewczyny, miałam tego nie pisać bo to trochę na wyrost, ale w tym cyklu nie zabezpieczaliśmy się... Kurdę, nie wiem jak to przeoczyłam, ale chyba źle wyliczyłam dni płodne i wczoraj liczę a tu.... ups! Z tym, że u mnie z cyklami jest różnie z uwagi na tą moją przypadłość, no ale... Ciekawe co z tego wyniknie.. Poczekamy, zobaczymy ;)

Miłego dnia, całuski dla moich wspaniałych e-koleżanek i wszystkich naszych Skarbów- tych w Niebie i tych w maminych brzuszkach :*:*:*

Domi, tak! ostatnio (wczoraj) stwierdzone w 11tc4d wyszło,że termin mam na 11 listopada. miałam usg przez brzuch i było wszystko ładnie widać.

Gosiu, dzięki.

reklama
Bibi i Gosiulek cały czas trzymam za Was kciuki żeby @ jednak nie przyszła...

Kaja mam nadzieję że wczorajsze staranka zaowocują niedługo 2 kreseczkami:)

Domi ja w 10tc miałam dopochwowe ale na genetycznych w 13tc i takie i brzuszne

Nati cieszę się że dobrze się bawiłaś w sobotę. Za Ciebie również trzymam kciuki....właśnie w takich przypadkach gdy nic na siłę najłatwiej się doczekać maleństwa.Ja gdy zaszłam z Kubusiem myślałam że już mam stracony cykl ( wcześniejszy przestymulowany i odstęp) i czekałam na @ a tu 2 kreski więc mam nadzieję że Wam się uda.

Alexiaa co to za chandra? co się dzieje?

Światełka dla naszych Aniołków (*)(*)(*)(*)(*)(*)
i buziaki ;*;*; dla Was
oraz &&&& za ....

Ostatnia edycja:
Do góry