reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Sylwuniu Kochana w ferworze Świąt i przeżyć umknęły mi Twoje imieniny.
Kochana duzo,dużo miłości.Ona wszak najważniejsza jest w życiu.Nadziei niezniszczalnej i wiary że w życiu dzieje się to co najlepsze.
Niech Twoje marzenia się spełnią

Karolku Serduszko moje (*)

Dla naszych Aniołeczków (*)
U nas powywalali rzeczy z pomniczka, chyba szukali szklanki do picia, bo wywalili kwiaty ciete, któer były włozone w kufel. Palanty!!!!!

my dzis po wizycie lekarskiej i niestety za mało przybralismy na wadze. Kontrola przez tydzień i ściąganie pokarmu.

DOMI- JULECZKA JEST CUDOWNA!!!!

dominikaknika Śliczną masz córcie Julcie,słodziutko sobie śpi Jeszcze raz BARDZO GRATULUJĘ!!!A jak się Ty kochana czujesz??

Bishopka Masz w zupełności rację,są osoby które maleństwa tak pragną a inni poprostu odbierają im życie,i np.ta ostania sytucja z tym 6-giem dzieci Zabiła takie malenstwa,pozbawiła ich życia i tow dodatku własna matka.Nie ma na tym świecie żadnej kochane sprawiedliwości.Małżeństwa marzą o fasolkach,tracą je w rózny sposób a inni tacy są okrutni wobec dzieci.My z mężem tak bardzo pragnęliśmy maleństwa,i nadal pragniemy i niestety los nas tak okrutnie potraktował.TO NIESPRAWIEDLIWE WOGÓLE!!!!!!!!

gosiulek73 dziękuję za życzonka,ale ja nie obchodziłam w tym roku imienin,zbyt smutne one były aby je świętować i się cieszyć z tego.Może w innym roku będzie lepiej niż obecnie.

Aniołkowa Mamo Amelki Musisz się jakoś trzymać.Bądz dzielna i silna.Wiara dodaje kochana miłości i siły aby trwać w tych naszych smutkach i tragediach.Nie możemy niczego wymazać z pamięci a tym bardziej zapomnieć,już do końca życia pozostanie w naszym sercu pustka której sie napewno nie wypełni w żaden sposób.

mamaszymusia2 Co za podłość,ludzie nie znają swoich granic i robia jak się im podoba.SZOK!!!

"Zraniony pasterz" przeczytałam,piekna ksiązka a teraz rozpoczęłam "SZATĘ",również bardzo ciekawa książka.Warto było je zakupić i zacząć czytać :-)
Dziękuję za polecenie dobrej ksiązki na jesienne wieczory :-)

reklama
Do góry