reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Witam Kochane :happy2:
Ewuś, przytulam mocno :happy2:
Marka i Ciebie mocno przytulam, trzymasz się i tak bardzo dzielnie, a płaczem się nie przejmuj, żal ciągle masz w sobie, więc go wypłacz, nie tłum. Ludźmi się nie przejmuj, w myśl zasady "mądry nie zapyta, nie skomentuje, a głupi pomysli, że tak ma być"

Amelko, dla Ciebie urodzinowo za wczoraj (*)
Szymusiu, kocham(*)
Nikolko (*)
Filipku (*)
Michalku (*)
Iskiereczko Gosi (*)
Aniołeczki(*)

KOCHANE MAMUŚKI- DZIEKUJĘ ZA CUDOWNE ŻYCZENIA DLA ANTOSIA ORAZ ŚLICZNY PREZENCIK. Chyba go nie rozpakuję :)

Kubulek, jak zobaczył co przyniósł tata, który stwierdził, ze nie wie od kogo to Kubuś wysnuł tezę , ze Antos dostał prezent od Pana Boga...

Obyśmy częściej mogły robić takie prezenciki dla naszych dzieci. Życzę Wam tego.

Ewuś, ale Wiktorek nie wróci... Ja też próbuje porównywać Antosia z Szymusiem. Mimo, iz widziałam mojego synka krótką chwilkę to szukam podobieństw.Mam zdjęcie i patrzę. Nie wiem czy to dobre, bo każde z moich dzieci jest inne i każde tylko sobą.

Gosiu, ja mam takiego mopa i gdyby miał dłuższy kabel to byłby ok. Najlepszy jest do podłóg z terakoty. Ja z uwagi na mniejsze komplikacje przy sprzataniu korzystam ze zwykłej szmaty na kiju.:-)

Amelko od cioci za wczoraj (*)
Nicolko (*)
Filipku (*)
Michalku (*)
Iskiereczko Gosi (*)

Aniołeczki Kochane (*)(*)(*)(*)(*)(*)

Dziękujemy za prezencik jest cudowny:*
Jak którejś nie zaznaczyłam na fb to pisać, bo mogłam którejś z Was nie zaznaczyć ale przez pomyłkę i nie chący i przepraszam z góry:)

Podobnie jak Iwonka zastanawiam się czy rozpakować z folii prezencik bo jest prześliczny

A ja dzisiaj byłąm wkońcu u Nikolki, mąż naprawdę postarał się na 1 listopada bo do tej pory jest cudownie u mojej Córeczki

Ewo co do maleństwa które jest w brzuszku to to nie będzie Wiktorek ale jeżeli będzie chłopiec na pewno nie raz powiesz do niego Wiktorek wiem bo ja mówię Nikola do Julii i sama gryzę się w język... patrząc na Julcie zastanawiam się czemu nie mogliśmy mieć takiego szczęścia rok temu tylko musieliśmy przeżyć ten koszmar... nie raz już myślę że tak musiało być bo wtedy nigdy na mojej drodze Wy Kochane byście się nie znalazły, może to po prostu nasze dzieciaczki chciały żebyśmy się odnalazły

Jeszcze raz dziękuje za to że po prostu jesteście zawsze kiedy tego potrzebuje:):*

reklama
Do góry