reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

DSCF2119.jpg
a tu dla dziewczyn których nie mam w znajomych:)
Jeszcze raz dziękujemy za prezencik:*

mam nadzieję że wkrótce będziemy musiały zrobić kolejne prezenciki

reklama
Witajcie kobietki kochane

frogusia7 A no własnie tak to jest juz na tym świecie że teraz aniołków zamiast maleć to bardziej przybywa.A to jest tak BARDZO przykre
[*]

marka1307 Wiem jk to właśnie jest,rozpacz bo swoim skarbie będzie cały czas i bez wzgledu na to ile upłynie czasu,nic nie umie usmierzyć naszego bólu.ja również jak oglądam jakieś filmy,reklamy to czasem mam w oczach świeczki i jest mi smutno bo zaraz z jednym mi się to wszystko kojarzy,z moja ukochaną córcią.TAK MI JEJ BARDZO BRAKUJE<TAK ZA NIĄ BARDZO TĘSKNIE :-( Ja sobie równiez nie wyobrażam świąt Bożego Narodzenia,zyczenia,radości związane z tym świętem...nie wiem jak to wogóle będzie.

Miałam nie ubierać choinki ale chyba jednak zdecyduje się na nia bo chce pokazać córci że to nie z jej powodu tak się stało,i ze mama będzie taka smutna.Chce aby zobaczyła jak mama pięknie ubierze duża choinkę.Już widziałam jak w sklepach pokazują się małe choinki,kupie jej jedną napewno i do niej ozdoby aniołkowe a na swoją domową choinkę dokupię jeszcze duzo aniołków,które będą napewno mi się kojarzyć z moją córcia i z tym że przy nas jest.
Kobietki piszecie takie piekne słowa o swoich pociechach,mnie imiona się również mylą,czasem przyjedzie brat męża z małymi dziećmi to było tak że zamiast imiona co ma powiedziałam do niej Natalko.Wiele razy się tak myliłam.A jeśli chodzi o moje dzieciatko które kiedyś będe mieć to myslę że równiez mogę się mylić tak samo jak i wy.

a dlaczego ja nie mam żadnej z Was na fb ??:wściekła/y:

Pewnie dlatego, że słabo ogarniam tam :-Dpoza kilkoma gierkami :-D:-D

edit: co do choinki, to ja choruje na taką już gotową, ubraną, ale na allegro nie mogę znaleźć :-( ma tylko sklep pinus, ale póki co, nie sprzedają online.
Choinki PINUS - Sztuczne choinki dekorowane : Świerk Sosna Jodła, Choinki na Święta trzeba szukać w choinkach i tam jest taka z zielonymi jabłuszkami - jakby ktoś chciał zobaczyć.

Ostatnia edycja:
Witajcie porannie.
Miałam dziś ciężką noc, śniło mi się, że urodziłam, a właściwie wypadło ze mnie dziecko, jedna rączka najpierw, a potem reszta i ja nie wiedziałam co mam zrobić, to położyłam w łazience na pralce, na której była cała masa różnych ciuchów i nakryłam gazetą:-( I się tak nakręciłam, że to może jakiś znak, że.....sama nie wiem co

Bishopka współczuję snu...Nie jest on na pewno zwiastunek czegoś nowego....
Twoje przeżycia wywołują takie sny.Lęk,przeszłość.Zobacz podobieństwo szczególnie do sytuacji z Michałkiem.
Nie martw się choć wiem że dzisiaj będzie to trudne..Takie sny nie chcą nam dać spokoju w ciągu dnia.
Nie martw się.

reklama
Do góry