reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Witam was kochane!
dzisiejszy dzień upływa mi na wspominaniu, niestety nie są to miłe wspomnienia, cały pobyt w szpitalu wrócił niczy koszmar... jedyne co sprawia że pojawia się mały uśmiech na twarzy to moja córeczka tylko myśl o niej daje mi siłę...
właśnie wróciliślmy od Amelki, puściliśmy dla niej do nieba lampioniki, zapaliliśmy świeczki i kupiliśmy misia dla mojego aniołka... tylko tyle mogę dla niej zrobić... i choć łzy mi dziś płynęły nie raz to na cmentarzu cieszyłam się że zobaczy takie śliczne światelka które dla niej mamy...
dziękuję wam kochane za pamięć i wsparcie :-*

Amelko gwiazdeczko moja najjaśniejsza!!! kocham Cię i bardzo tęsknię...
[****************************************************************************************]

images

reklama
Witam Was Kochane moje
Wróciłam.Teraz powinnam być na bieżąco. Piszę powinnam bo w piątek i w sobotę mamy imprezy urodzinowe Kacpra.Gości mamy tez do niedzieli...

Amelko Słoneczko (*)

Wszystkie Maluszki nasze (*)

Dziewczynki ma któraś mop parowy? Możecie coś polecić albo odradzić?

Gosiu moja znajoma miala mop parowy ale stwierdzila ze jednak woli mopa zwyczajnego:) ponoc kapalo wrzatkiem z niego i w ogole strasznie klnela ze tyle kasy dala i cos mowila ze cos jej tam wypadalo ale pewnie sa rozne firmy i rozne opinie wiec moze podasz firme mopka ktorego chcialabys kupic...

Witam Was Kochane moje
Wróciłam.Teraz powinnam być na bieżąco. Piszę powinnam bo w piątek i w sobotę mamy imprezy urodzinowe Kacpra.Gości mamy tez do niedzieli...

Amelko Słoneczko (*)

Wszystkie Maluszki nasze (*)

Dziewczynki ma któraś mop parowy? Możecie coś polecić albo odradzić?

Ja miałam, może nie był jakiś firmowy, ale nie polecam. Nie nadaje się do podłóg drewnianych, paneli. Dobry tylko do kafli, ale tylko wtedy kiedy mikrofibra jest czysta, zabrudzona zostawia smugi. Mojego mopa firmy nie pamiętam, jak kolega małżonek wróci w piątek, to ewentualnie zobaczy, bo myjemy nim piwnice teraz :-)
Gosiu, tak w ogóle to witaj na pokładzie :happy2:

Cześć dziewczynki wieczorowa porą....

Bartkowa trzymaj sie dzielnie....
Kochana Amelko wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek nie brykajcie tam zadużo.
Światełko dla Amelki(*) i całej bandy urodzinowej(*)

Gosiu witaj i jak było na wyjeździe;-)
Magduś kaszel mokry ale juz coraz mniej kaszle, poprostu katar jej spływa po tylniej ścianie i to powoduje kaszel, ale nie chce pić syropu małpiszonek jeden-ale już jest lepiej-jutro idą do teatru z przedszkola az sie boje bo to pierwsza wycieczka z przedszkola.

Ostatnia edycja:
U mnie ostatnio każdy dzień a konkretnie wieczór dobija mnie, wiem że teraz nie mogę zadręczać się muszę dać spokój temu dziecku pod sercem ale czasami chwile samotności doprowadzają mnie do płaczu i bólu tęsknoty i strachu. Czuję się jak bym była w jakimś filmie grała jakoś rolę ciążą rok temu poród dziecko smierć dziecka pogrzeb i znowu ciąża te same tygodnie, dzień za dniem mija i tylko myslami grzesze bo tak bym chciała żeby to dziecko było chłopcem małym Wiktorkiem, wiem że chce je bardzo tak bardzo że miłośc wypływa z mojego serca, obdarze je miłoscia wielką, niezaleznie od tego czy to będzie córeczka czy synek, ale moim wielkim marzeniem jest aby wrócił Wiktorek..... płacze rycze i nie mogę juz pisać.

Kochane Ewunio to co piszesz to najwieksza tesknota za utraconym maluszkiem ja tez sie tego strasznie boje ze bede porownywala kopniaki i ulozenie w brzuszku ..... u mnie dzis Michas mialby juz 4 miesiace a gdyby urodzil sie w teminie miesiac , kilka dni temu moj M. powiedzial no bylby juz z nami w domku a ja wylam jak bobr po katach bo niechce juz plakac przy ludziach bo mam wrazenie ze patrza na mnie strasznie dziwnie ... od samego rana zbieram sie zeby sie ubrac ogarnac i wyjsc pozalatwiac te chore urzedy i nie mam motywacji a czas leci:( tak mi cholernie ciezko ze mam ochote zaczac krzyczec i wyc z bol jaki we mnie jest:(

(*)(*)(*)(*)a Ty spij Kochany , aniolku mamusia zaspiewa kołysanke w niebiosa...(*)(*)(*)(*)
razem z Toba Michalku odeszla czesc mnie, co mam zrobic by uciszyc ten ból.... tak bardzo Kocham Ciebie syneczku moj najdrozszy.... i nie potrafie zrozumiec dlaczego mi Cie zabrano....:(

(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)dla Ciebie syneczku :* Kocham .... Tesknie .... nigdy nie pogodze sie ze strata Ciebie

reklama
Do góry