reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Malinka ogromne gratulacje.Trzymam mocno kciuki żeby wszystko było po Twojej myśli...
Agnieszko rozumiem i współczuję.Dziś będzie ciężki dzień ale co zrobić? Być przy maluszku...
Agnieszko rozumiem i współczuję.Dziś będzie ciężki dzień ale co zrobić? Być przy maluszku...
agnieszka012389
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny
agnieszka012389
Zaświeciło słoneczko...
Chyba Synuś dobrze się bawi na urodzinkach w niebie....
Mam nadzieje że dobrze się bawi...
Chyba Synuś dobrze się bawi na urodzinkach w niebie....
Mam nadzieje że dobrze się bawi...
gosiulek73
mama K&K&A
Na pewno tak jest Kochana...Ja też tak myślałam:-)On jest szczęśliwy!
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
agnieszka012389 inaczej nie może ci tego pokazać tylko promyczkami słonka .Niech nie widzi smutnej mamy postaraj się nie płakać .
sylwetka74
Malinka gratulacje!!! Trzymam kciuki!!!
sylwetka74
Agnieszka dla Andrzejka przesyłam kolorowe urodzinowe światełko
[*]
[*]
Malinka gratulacje!!! bardzo mnie ta wiadomość ucieszyła!!!
agnieszka a ty kochana muszisz być dzisiaj bardzo silna dziś jest dzień w którym ten ból jest mocniejszy dlatego mocno cię sciskamy i sercami jesteśmy z tobą... dla twojego aniołka
[*]
ja też się boję daty wyznaczonej w której moja córeczka miała się urodzić miał to być 18.01.2012...
w mojej parafii jest prowadzona świąteczna zbiorka słodyczy dla dzieci chorych w szpitalach i ja postanowiłam się przyczynić do ich uśmiechów w święta więc wybieram się dziś na zakupy żeby i one miały choć odrobinkę slodszą gwiazdkę...
agnieszka a ty kochana muszisz być dzisiaj bardzo silna dziś jest dzień w którym ten ból jest mocniejszy dlatego mocno cię sciskamy i sercami jesteśmy z tobą... dla twojego aniołka
[*]
ja też się boję daty wyznaczonej w której moja córeczka miała się urodzić miał to być 18.01.2012...
w mojej parafii jest prowadzona świąteczna zbiorka słodyczy dla dzieci chorych w szpitalach i ja postanowiłam się przyczynić do ich uśmiechów w święta więc wybieram się dziś na zakupy żeby i one miały choć odrobinkę slodszą gwiazdkę...
reklama
agnieszka012389
Staram sie jak moge ale lzy same leca....
mam nadzieje ze przyjdzie do mnie we snie i pokaze jaki mial torcik prezenty jak sie bawil cieszyl ...
mam nadzieje ze przyjdzie do mnie we snie i pokaze jaki mial torcik prezenty jak sie bawil cieszyl ...
Podziel się: