reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Kubulku*,Przedszkolaczki*, całuję mocno.

Malinka- niezła jaesteś. Zapraszam do mnie, to może i ja się nauczę.
Aga - wrzuć fotkę tutaj na wątek.
Mamo Amelki- mi pomagały listy do Szymusia, ktora pisałam oraz pisanie tutaj. Chodzilismy z mężem na terapię rodzinna i nam pomogły. Wprawdzie chodzilismy tam dla naszego straszego 6 latka, który została z nami.

nokia 241.jpg

To kosz tulipanów dla Matysa.

Aga, nie widziałam Twojego zdjęcia po, ale zajrzałam i okazało się że jesteś w wieku mojej bratanicy...

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny!

Ale u nas zimnica i deszczowo

A ja chora jestem tak zaflegmiona ze mi już niedobrze do tego doszedł zółtawy katar-bez lekarza i antybiotyku chyba sobie z tym nie poradzę.
Ale znowu kolejny antybiotyk w ciąży...
Ja byłam dzisiaj u alanka gdyż były takie witary że byłam pewna że wszystko porwało ale na szczęście się nie zgłubiło -mam tylko nadzieje że dobrze zabezpieczyłam przed ponownym porwaniem.

Malinkaizy piękne cuda robisz
Mamaszymusia piękne kosze

Trzymajcie się kochane!

Światełko
[*]

Mamoszymusia cudne te kosze.
Mamo Amelki mi lekarz też przepisał leki, ale zdecydowałam, że nie będę brała. Wiedziałam, że one pomogą tylko na chwilę. Chciałam sobie sama poradzić i nie ukrywam było ciężko i nadal jest, ale na uczyłam się z tym żyć. I tak jak piszą dziewczyny, w bardzo ciężkich chwilach albo gdy nasuwały się różne pytania pisałam tutaj, pomagało.

Czesc dziewczynki,
dziekuje za dobre slowo i chec wysluchania mnie.
mamoszymusia dziekuje za pomysl pisania listow do Amelki,napewno bede to robic,mysle ze to bedzie dla mnie dobry sposob na ukojenie bolu jaki mam w sobie.kosze kwiatowe sa sliczne,ja dla mojej Amelci juz zamowilam podobny w kwiaciarni,bo talentu do ukladania kwiatow nie mam wogole.
Spokojnej nocy dziewczynki.

[][][][] swiatelka dla naszych Aniolkow.

Iza pieknie to wszystko robisz, tez bym chciala sie nauczyc takich robutek

Iwonko śliczne są twoje koszyczki, ja myslalam o czyms podobnym dla Nikoli z zywych kwiatuszkow, ale ta pogoda caly czas sie zmienia i boje sie ze zaraz zmarznie

Mamo Amelki pisz tutaj dziewczyny sa lepsze od kazdego psychologa i one sa najlepszym lekarstwem na bol i smutek jaki nas spotkal

Aga slicznie wygladasz

wirtam;)

ehh ale pogoda.. przed chwilka skoczyło padac.. a ja mam jeszcze 3 okna do umycia... :confused2: hmm zobaczymy jak dalej bedzie...

mamaszymusia sliczne koszyki super!!!

mamaAmelki ja tez nic nie brałam na sen i najlepsza pomoca były i nadal sa dziewczyny z naszego Aniołkowego forum.... to one wspierały i nadal mnie wspieraja... bo kto nas nie zrozumi jak kobiety ktorzy przezyły taka sama strate...

[*]
[*]
[*] Aniołeczka...

NAsze Aniołeczki dzis tez maja bal... Kolorowe swiatełka dla Ciebie Syneczku kochany.
[*]

Cześć Dziewczynki

Iwonka kosze przepiękne. Ja niestety, jak pisałam wcześniej zero umiejętności artystycznych, ale mam brata floryste, który mi stroiki robi. Jak tylko odbiorę to wrzucę fotki

moolsza zdrówka!!!!!

Światełka dla Aniołkowego przedszkola
[*], całuski dla Fasolinek :**

reklama
Hej kochane moje:*
Ja jeszcze w łóżeczku zaraz na kawusię wstaję.
Iwonko Ty zdolniacho jedna ja też chcę taki śliczny kosz. Miałam jechać po jakieś dodatki do stroików ale taka pogoda,że boję się ,że mnie deszcz złapie a nie chciałabym się przeziębić,mam podkład w kształcie jajka może coś fajnego z tego wyczaruje.
Kinga pisz z nami kiedy będzie ci żle pisz do Amelki jak będziesz tęsknić ja musiałam brać leki nie chciałam ale nie dawalam bez nich rady wogóle nie funkcjonowałam nie spałam po nocach teraz oddałam je byłej żonie mojego (mimo,że uważam,że to jej wina ,że nie ma z nami mojej kruszynki)
A moja bratowa dziś od 8 w szpitalu na wywołaniu trzymajcie kciuki za małą Adrianne i jej mamę.
Karolku dla Ciebie
[*]
Kubusiu i za wczoraj dla ciebie
[*]
I dla całego przedszkola kochanego
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]