reklama
mamaszymusia2
Fanka BB :)
Hej, hej, Gosiu, chyba nie zauważyłam... warto, książkę czyta się jednym tchem. Polecam z czystym sumieniem. Teraz czytam "angelologia"- trochę s-f, ale super. Oczywiście nie w naszych klimatach, jednakże o upadłych aniołach, żyjących na ziemi...
Bibi, nie kradną bo macie ochronę...
Bartkowa- należą się brawa.
Bibi, nie kradną bo macie ochronę...
Bartkowa- należą się brawa.
moolsza
Witam Was dziewczyny!
Ale pogoda -zimowa-wczoraj u nas było biało a dziś śniegu nie ma ale jest silny wiatr i zimnica straszna.Muszę jechać do Alanka bo czuje ze mu wszystko porwało...
Malinkaizy cudowne stroiczki Twoja córa ma zdolności-wiem nie jestem orginalna,ale bardzo mi się podobają
Bartkowa trzymaj się cieplutko kochana-będzie dobrze zobaczysz
Gosiulek Nie wiem o co dokładnie chodzi z tym lekarzem ale powiem Ci szczerze zaskoczyłaś mnie tym pytaniem bo się nie zastanawiałam czy ufam lekarzowi- ja w moim lekarzy podkładam troszkę nadzieji i mam nadzieje ze jest na tyle dobry co Go uważają.Poza tym na każdej wizycie mówi że będzie dobrze i tego się trzymam.Chyba mu ufam.
Co ja narobiłam z tą ścionką...
Ale pogoda -zimowa-wczoraj u nas było biało a dziś śniegu nie ma ale jest silny wiatr i zimnica straszna.Muszę jechać do Alanka bo czuje ze mu wszystko porwało...
Malinkaizy cudowne stroiczki Twoja córa ma zdolności-wiem nie jestem orginalna,ale bardzo mi się podobają
Bartkowa trzymaj się cieplutko kochana-będzie dobrze zobaczysz
Gosiulek Nie wiem o co dokładnie chodzi z tym lekarzem ale powiem Ci szczerze zaskoczyłaś mnie tym pytaniem bo się nie zastanawiałam czy ufam lekarzowi- ja w moim lekarzy podkładam troszkę nadzieji i mam nadzieje ze jest na tyle dobry co Go uważają.Poza tym na każdej wizycie mówi że będzie dobrze i tego się trzymam.Chyba mu ufam.
Co ja narobiłam z tą ścionką...
agnieszka012389
dal ciebie najukochanszy synalku
[*]
dla aniolkow
[*]
i buziaki dla fasolek
[*]
dla aniolkow
[*]
i buziaki dla fasolek
gosiulek73
mama K&K&A
Andrzejku dla Ciebie Kruszynko (*)
sylwetka74
Andrzejku kochany
[*]
[*]
sylwetka74
Cześc Dziewczynki
ja dzisiaj mocno zestresowana. Igor za moment zaczyna pisać test szóstoklasisty.
Miłego dnia wszystkim
Dla Karolka
[*] i przedszkolaczkow
Fasolinki mocno całuję
ja dzisiaj mocno zestresowana. Igor za moment zaczyna pisać test szóstoklasisty.
Miłego dnia wszystkim
Dla Karolka
[*] i przedszkolaczkow
Fasolinki mocno całuję
gosiulek73
mama K&K&A
Sylwetka trzymam mocno kciuki.Będzie dobrze
Syneczku (*)

Syneczku (*)
reklama
Podziel się: