reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Witam. Dopiero wstałam, a i tak spiąca jestem.
Sylwetka, a czy za brak wypracowania Igorowi dużo pkt-ów. odpadnie?
Kochane ale wczoraj miałyście dzień wspomień... ja najczęściej myslę o Szymusiu jak jadę do pracy i wracam, albo wieczorem przed snem.
Całuję Przedszkolaczków i Fasolinki., za wczoraj i dziś.

za wypracowanie chyba 8 pkt można było dostać. Ogolnie to uważam takie egzaminy za porażke, bo wcale nie odzwierciedlają wiedzy dziecka, a jedynie zdolnosci wstrzelenia sie w klucz. Ale cóż... nie bedzie na razie inaczej

Witam się kochane:**
Aniołkowa Mama Amelki nie słyszałam o tej książce chyba będziesz musiała ją przeczytać i nam zdać relację czy warto.I rzeczami Amelki się nie przejmuj niech sobie jeszcze leżą przyjdzie czas zdecydujesz albo jak sama nie będziesz miała na to sił poprosisz mężą .żeby to zrobił a najlepiej jak zrobicie to razem...kiedyś..jak będziesz gotowa.
Kahna wiesz nie ma żadnego pocieszenia w tym,że ma się już dzieci -naprawdę to tak jakbyś powiedziała komuś jak mieszka w dwóch pokojach-masz już dwa po co ci trzeci. Pewnie tym które mają łatwiej jest się czymś zająć ale ból wcale nie mniejszy.Ale nawet jak się nie wie co powiedzieć to lepiej jest jak się z nami rozmawia a nie udaje,że nic się nie stało i unika tematu albo nas .
kaja2010 biedulko szkoda,ze się nie udało choć jeśli jeszcze nie masz okresu to może jednak nic straconego-trzymam kciuki jak nie teraz to w kolejnych miesiącach&&&&&

Ale ja miałam dziś dziwny sen ;Śniło mi się,że rozmawiałam z moją gin pytałam ją od kiedy mogę iść na macieżyński urlop.Wróciła moja Nicola jakimś cudem z nieba a że wiedziałam,że mi nikt nie uwierzy to powiedziałam jej ,że jak zmarło moje dziecko to w szpitalu było dziecko do adopcji i ja je bardzo chciałam ale przede mną zgłosiło się młode małżeństwo i je adoptowało jednak zadzwonili do mnie z ośrodka adopcyjnego,że tamta para zrezygnowała i ja mogę to dziecko zabrać.Byłam w ciąży to tak jakby się teraz działo i wzięłąm to dzieciątko i wiedziałam,że to moja Nicola i zaczęłąm ją karmić piersią i poleciało mi mleko zaraz zadzwoniłam do mojej bratowej ,że jak jej zabraknie to ja jej mleko mogę dawać bo mam go bardzo dużo a ona się zdziwiła,że jeszcze nie urodziłąm a już mi mleko leci.Byłam taka szczęśliwa,że tak dużo dzieci mam przy sobie;)
A tak z innej beczki to moje maleństwo waży 447 g i jest.........DZIEWCZYNKĄ!!!!!!!!!!!

Malinka ale ja jej nie powiedzialam z emasz 2 dzieci po co 3!!! tylko powiedzialam ze pamietaj ze masz2 dzieci masz synka i masz córeczke w niebie o to mi chodzilo...ale fakt faktem ciezko rozmawiac z osoba ktora stracila czlowiek naprawde nie wie jak sie zachowac...trzymala ja za ręke i przytulalam...Przepraszam jezeli zle ujelam.

gratuluje córeczki:)

Kahna ja nie napisałam ,że coś żle jej powiedziałaś ale My właśnie tak odbieramy to co się do nas mówi i dlatego zgadzam się z tobą w 100% ,że ciężko jest z nami rozmawiać i dlatego podziwiam osoby które się na to odważyły a wierz mi niewiele takich było.Trzymanie za rękę i przytulenie jest na wagę złota ale i tego się ludzie boją dlatego bardzo się cieszę,że przy niej byłaś:) Przy mnie była moja bratowa i siostra cioteczna i mają u mnie ogromny dług za to,że po prostu były.
Całą drogę myślałam o tym,,że będę miała córeczkę wiecie też ,że bardziej się boję niż jakby to był chłopiec ale jak już powiedziałam,że będzie dobrze to inaczej być nie może bez względu na płeć,jednak........bardzo chciałam mieć Amelkę ale to takie kochane dziewczynki,że często są do nieba zabierane więc wybrałam LENKĘ i oznajmiłam to mojej rodzince:)))

Malinka cudne imię....nie ma innej opcji, musi być dobrze!!!
Mi zawsze było obojętne czy będę miła synka czy córeczkę, ale jak myślę o kolejnym dziecku to mam nadzieję, że będzie synek, bo boję się, że nie będe w stanie tak pokochać kolejnej córki jak kochałam Julkę.

reklama
Malinkaizy GRATULUJĘ kochana dziewczynki!!! Śliczne imię moja Dominika miała się tak nazywać ale mąż nie za bardzo a mi się baaaaardzo podoba. Wszystko będzie dobrze nie zaprzątaj sobie głowy nie potrzebne:)

Dla Waszych wszystkich Aniołków
[*]
[*]
[*] i trzymam kciuki za każdą z osobna żeby te dwie kreseczki się pokazały:)&&&&&

Do góry