reklama
moolsza
Fanka BB :)
Witam!
Malinka- ogromne gratulacje!!!Lenka bardzo ładne imię -sama kiedyś chciałam mieć Lenkę:-)
Aniołkowa Mama Amelki- wiesz u mnie rzeczami było tak że mam je do tej pory poskładane i czekają...Jak wróciłam po urodzeniu mojego synka to nie było nic ani łóżeczka ani ciuszków ani wózka wszystko pochowała moja mama-nawet nie wiesz jaki czułam bunt,że to zrobiła. Zresztą moja mama dużo nie rozumie...
Bartkowa tez radzę abys szła do lekarza
Gosiulek trzymamy kciuki mocno fajne ze Twój synek taki odważny.MojaLidzia była już trzy razy u dentysty i dalej chodzi z dziurami bo za nic swiecie nie siądzie na fotelu dentystycznym
Mnie też tak dzisiaj smutno,nawet nie wiecie ile rzeczy żałuje...
Malinka- ogromne gratulacje!!!Lenka bardzo ładne imię -sama kiedyś chciałam mieć Lenkę:-)
Aniołkowa Mama Amelki- wiesz u mnie rzeczami było tak że mam je do tej pory poskładane i czekają...Jak wróciłam po urodzeniu mojego synka to nie było nic ani łóżeczka ani ciuszków ani wózka wszystko pochowała moja mama-nawet nie wiesz jaki czułam bunt,że to zrobiła. Zresztą moja mama dużo nie rozumie...
Bartkowa tez radzę abys szła do lekarza
Gosiulek trzymamy kciuki mocno fajne ze Twój synek taki odważny.MojaLidzia była już trzy razy u dentysty i dalej chodzi z dziurami bo za nic swiecie nie siądzie na fotelu dentystycznym
Mnie też tak dzisiaj smutno,nawet nie wiecie ile rzeczy żałuje...
sylwetka74
gosiulek73
mama K&K&A
Sylwetka bardzo ładne.Obydwa postawisz?
sylwetka74
Gosiu jeszcze nie wiem. Okaże się dopiero na cmentarzu jak sobie pokombinuję z ustawianiem. właśnie dzisiaj sie dzisiaj dowiedziałam, że mój brat (ten od stroikow) jest od soboty ze swoim Jaśkiem w szpitalu. Jasio jest juz po dwóch operacjach, w poniedziałek mial jedną, wczoraj druga a po świętach trzecia go czeka. Dziewczyny, prosze pomódlcie sie w intencji Jaśka
gosiulek73
mama K&K&A
Ojej a co się dzieje?
dziewczynki, @ jak nie było tak nie ma więc pojechałam do gina a tam kolejka ze 30 kobiet.... zawróciłam na pięcie i wyszłam, umówiłam się jutro na godzinę 18 żeby nie czekać w kolejce... co prawda będę u tej ginekolog pierwszy raz ale ma dobra opinię... poczekamy zobaczymy jutro się wyjaśni skąd ten brak @... trochę sie martwię, ale zaczynam przywykać do tego że mi ciągle wiatr w oczy...
sylwetka śliczny stroiczek, ja jadę jutro po kwiatuszki dla Amelci... dziś umyłam pomniczek i położyłam nową wiązaneczkę ale chcem jeszcze żywe kwiatuszki na swięta...
o Jasia dziś napewno poleci do nieba modlitwa ode mnie
gosiu dzielny ten twój Kacperek :-)
malinka pisałam już ze Lenka to bardzo ładne imię :-)
moolsza przytulam cię cieplutko... ja też kochana wielu rzeczy żałuję, ale niestety nie mam mocy cofania czasu a uwierz mi zrobiłabym wszystko żebym tylko mogła... nie możemy się zadręczać bo oszalejemy...
sylwetka śliczny stroiczek, ja jadę jutro po kwiatuszki dla Amelci... dziś umyłam pomniczek i położyłam nową wiązaneczkę ale chcem jeszcze żywe kwiatuszki na swięta...
o Jasia dziś napewno poleci do nieba modlitwa ode mnie
gosiu dzielny ten twój Kacperek :-)
malinka pisałam już ze Lenka to bardzo ładne imię :-)
moolsza przytulam cię cieplutko... ja też kochana wielu rzeczy żałuję, ale niestety nie mam mocy cofania czasu a uwierz mi zrobiłabym wszystko żebym tylko mogła... nie możemy się zadręczać bo oszalejemy...
dominikaknika
mama Nikoli[*] i Julci
witam z samego rana
triche mnie nie bylo, ale strasznie denerwowalam sie przed usg, martwilam sie czy wszystko jest ok. Najwazniejsze bylo jak gin powiedzial ze serduszko bije

moja biedroneczka ma 7,31mm i z usg wynika ze jest to 6tc5d...
ale sie ciesze dziewczyny
Malinka gratulacje córeczki wiesz ze bedzie dobrze
sylwetka stroiczki sliczne, a co jest Jasiowi?
Dla Naszych Aniołeczków Kochanych [*][*][*][*][*][*][*]
triche mnie nie bylo, ale strasznie denerwowalam sie przed usg, martwilam sie czy wszystko jest ok. Najwazniejsze bylo jak gin powiedzial ze serduszko bije
ale sie ciesze dziewczyny
Malinka gratulacje córeczki wiesz ze bedzie dobrze
sylwetka stroiczki sliczne, a co jest Jasiowi?
Dla Naszych Aniołeczków Kochanych [*][*][*][*][*][*][*]
gosiulek73
mama K&K&A
Domi super.Musi być dobrze:-)
reklama
sylwetka74
Cześc Dziewczynki
Domi cieszę się razem z tobą :-)
Kochane Jasio od urodzenia jest bardzo chory. Urodził się z rozszczepem kręgosłupa i wieloma innymi dolegliwości. o których nie piszę ze względu na nasze Fasolinki. Nie chce Was martwić opisami chorób.
Miłego dnia wszystkim
Fasolinki :*****
Aniołeczki
[*] Karolku dla Ciebie specjalne światełko
[*]
Domi cieszę się razem z tobą :-)
Kochane Jasio od urodzenia jest bardzo chory. Urodził się z rozszczepem kręgosłupa i wieloma innymi dolegliwości. o których nie piszę ze względu na nasze Fasolinki. Nie chce Was martwić opisami chorób.
Miłego dnia wszystkim
Fasolinki :*****
Aniołeczki
[*] Karolku dla Ciebie specjalne światełko
[*]
Podziel się: