reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Może zróbmy tak że jeden znicz każda z nas postawi od nas Wszystkich?

@ przyszła do mnie z dokładnością zegarka.Nie wiem czy starać się już czyli po drugiej @ czy poczekać jeszcze jeden cykl. Chyba tez nie bedziemy się starać za wszelką cenę. jak wyjdzie.

Monilka współczuję. Dobrze że mogę zostać w domu.

reklama
Gosiu dziękuje za zaproszenie ale trochę za daleko, napewno kiedyś wszystkie się spotkamy ale myśle że najlepiej w lato.

Może faktycznie Gosia ma racje zapalimy znicza za nasze wszystkie dzieci -ja zawsze palę pod krzyżem za moja rodzine z Elbląga, więc za nasze wszystkie aniołki też zapalę.

Iwonka gratulacje Kochana:* Antosiu witamyn sloneczko:*
Domi trzymam kciuki&&&:*
Gosiu ciesze sie ze podjelas taka decyzje:*

ja tylko na chwile wczoraj przeryczalam cala noc ogladajac na zmiane zdjecia i filmik ktory zrobilam z jego zdjec z piosenka
Blue Cafe - Wina - YouTube

czyli taki slajd ... , oczy mam tak napuchniete ze wygladam jakbym wczoraj walczyla na ringu niewiem gdzie juz dac jego ciuszki tak mnie to przerasta jak je widze ...:( wczoraj byl 26 czyli 3 miesiace od jego odejscia...(*)(*)(*) Michalku Kochanytak bardzo Tesknie:(*)(*)(*)

Gosiu bardzo dobry pomysl z tym zniczem od nas wszystkich, Ja zapale Amelce znicz od wszystkich...Gosiu moze w tym cyklu pozostaw wszystko swojemu biegowi a od nastepnego staranka pelna para :)

reklama
Witajcie kobietki kochane
Rano za oknem był śnieg a teraz pada cały czas deszcz i stopniał brrr...zimno się kochane zrobiło
Mieliśmy dzisiaj zrobić porządek na pomniczku ale nic z tego bo leje od rana i nic nie ustaje,trudno musimy w przyszłym tygodniu zabrać się za porządki.Zaszliśmy tylko zapalić świeczunie i porozmawiać sobie z naszym słodziutkim aniołkiem.
[*]

Do góry