Kurcia
Fanka BB :)
Super!! Wypoczywajcie!!@
Dzieki, ze pytaszJak zykle zadne moje lęki się nie sprawdziły i Roma przespala cala podroz. Dojechalismy w 4 h i juz odpoczywamy na wschodzie. Ro przeszczęśliwa a babcie i ciocie oszalały
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super!! Wypoczywajcie!!@
Dzieki, ze pytaszJak zykle zadne moje lęki się nie sprawdziły i Roma przespala cala podroz. Dojechalismy w 4 h i juz odpoczywamy na wschodzie. Ro przeszczęśliwa a babcie i ciocie oszalały
![]()
U nas tez dzis pierwszy pelny obrotI ja się pochwalę. Za nami pierwszy obrót na brzuszek!Pomimo, że w poniedziałek skończy 19 tygodni, mam nadzieję że będzie to już powtarzać
Dziewczyny, jak dajecie radę w te upały? Nie odparzaja wam się dzieciaczki? Głównie chodzi mi o szyję, pachwinki.
Na ten sezon zalozona wiec nowa a w aucie odgrzybialismy@Darapuszkin u nas klimę ustawiamy od zawsze na max 8-10 st mniej niż temp zewnętrzna i nigdy ani my ani starszy syn nie chorowaliśmy. Zarówno w samochodzie jak i w domu klimatyzacja w upalne dni "chodziła". Grunt to nie przedobrzyć by wielkiej różnicy nie było.
Tylko pytanie czy klima zadbana i żadnych grzybów w niej nie macie.