• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutowe 2020

Mój tez sie mega slini i wklada paluszki do buzi i je miele, podgryzuje. Tez mam podejrzenia ze to ząbki tym bardziej ze sie stal mega marudny. Juz zamowienie w gemini dzis ogarnelam na camille, dentinox i dologel i zaraz powyjmuje wszystkie gryzaki 😅

reklama
Moja jak zacisnie dziąsła na palcu to tak mocno to robi póki nie poczuje kości 🤣
Lubi też ostatnio gryzaki schłodzone w zamrażarce.
U nas chyba też skok, bo wieczorami jest mega marudna, sama nie wie czego chce. Ziewa, padnięta na oczach ale niechce iść spać i płacze.

Moja jak zacisnie dziąsła na palcu to tak mocno to robi póki nie poczuje kości 🤣
Lubi też ostatnio gryzaki schłodzone w zamrażarce.
U nas chyba też skok, bo wieczorami jest mega marudna, sama nie wie czego chce. Ziewa, padnięta na oczach ale niechce iść spać i płacze.
Oj mój ostatnio tak mi na brodawce zacisnął dziąsełka 😳 będzie ciekawie jak juz mu jedynki wyrosną 🙉

Wieczorem jest taka maruderskość... rodzice nie wierzyli ale wczoraj wyszlam sie umyc to mala az sie zanosiła od płaczu. Pandemia sprawiła ze wyrosła nam druga pępowina i jak znikam z radaru (nawet jak spi) to zaraz jest afera, tylko mąż moze pomoc a zostałam na 2 tygodnie sama z małą. Mam nadzieje ze oswoi sie z dziadkami i będę mogła trochę odetchnąć. Co do ząbków to podobno dzieci czują juz duzo zanim wylezą na wierzch. Ale teoretycznie od 4 miesiaca mogą juz iść. Pewnie niedługo ktoras z nas sie pochwali ząbkiem! :)

Oj tak maruderskosc poziom level hard ostatnio na topie.
Dziś muszę kupić jej Dentinox i Camilie.
Dziewczyny które mają młodsze dzieci, co jeszcze polecicie dobrego na ząbki. U swojego 9 latka używałam tego zastawu plus czasem Viburcol a może jest coś nowszego godnego zaufania?
@Darapuszkin przyzwyczai się do nowego otoczenia i będzie ok. Moja pierwszego dnia marudziła u dziadków a później spała jak nigdy w domu 😮 Potrafiła przespać po 3h x 2 ciągiem gdzie w domu expres po 30-60 min
No na spacerze hak jestem to śpi jak suseł, ale muszę się nachodzić z 3h by tyle spała 🤣

Ja u starszej stosowałam camille, dentinox i dologel. W ekstremalnych sytuacjach paracetamol 😉 ale z tych 3 pierwszych to jakos spektakularnych efektow nie było. Tez chetnie popatrze co inne mamy polecaja ☺

Witajcie lutowe mamy
Mogę się przyłączyć do was?.Dzisiaj test pokazał druga blada kreskę . Nie planowałam ciąży ale się cieszę .Mąż w szoku.Mieszkam w Krakowie .Mam już dwóch synów to będzie trzecie .starszy sześć lat młodszy dwa.Jeszcze jestem w szoku.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry