• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe 2020

reklama
Jest siłaczka bo jak złapie tymi rączkami mnie to często mi siniaki zostają, muszę iść na wyniki krwi i żelazo zbadać, bo już to kiedyś przechodziłam.
@Darapuszkin Nela na początku tak z 3 dni tą równowagę ćwiczyła i tylko ryk był, najgorzej jak o płytki gdzieś uderzyła to panikowalam, że coś się jej stanie.
Gniazdka, szuflady i inne kusiciele mąż wczoraj pozabezpieczal 🙂

Nooo tez panikuje, wczoraj walnela sie w pret od bujaczka ale ona placze 3 sekundy i zapomina. Chce kupic zabezpieczenia tez na kanty mebli, takie piankowe nakladki. Jedziemy z Romeczka na 2 tyg do moich rodzicow a maz ma za zadanie zabezpieczenie gniazdek itp

Załączniki

• Screenshot_20200807-201207.png
    Screenshot_20200807-201207.png
    236,6 KB · Wyświetleń: 95
Jak Roma tak szybko zapomina o bólu to zazdroszczę. Nele niestety tylko moje ręce uspokajają.
U nas w sumie nie mamy żadnych takich niskich mebli z ostrymi kantami. A łóżeczko myślicie, że jeszcze bardziej opuścić? Kurka jej się lekko teraz nie wyciąga, a mi się wydaje, że tak od razu chyba nie fiknie góra 🙄.

@alible łóżeczko jak syn mi tak wstawał dałam do samego dołu.

@Darapuszkin kanty zabezpieczałam takimi nakładkami z sylikonu. Ciekawe czy te z pianki z czasem po jakimś uderzeniu nie przebija się lub pianka pod wpływem powietrza nie stwardnieje 🤔
Co do wargi to nie wiem co to może być. Może jej się tak spodobało a może ząb.

Będziemy obserwować i najwyżej opuścimy. Nie pomyślałabym, że w takim tempie bedziemy te poziomy zmieniać.
Co do wargi, to patrząc na Nele to ma takie dni, że zaciska obie, innego dnia non stop z wywalonym jęzorem chodzi, a jeszcze innego się tak kwasi na buzi, ja to usprawiedliwiam, że jej się to spodobało i ćwiczy różne miny 😁

reklama
@alible gratulacje! Ale te dzieci rosną. Aż szum.Młody silny ale umówiłam wizytę u fizjo na wszelki. Na plaży trochę pełza ale to nie były idealne warunki. Była mała panienka z lutego.przyznac się dziewczyny która była nad białym?😉 Widzę że nie czekacie 6mcy i smakujecie po trochu. Dziś dostał do ręki brokuły i kalafior i był zachwycony. Tylko ja że to plaża to zestresowana w razie akcji. Ale dał radę. Wiadomo nie musi się tym najeść. Ważne by chciał jeść. Wy dajecie coś do samodzielnego jedzenia dzieciom?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry