reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutowe 2020

reklama
Cześć dziewczyny. Za
Nami ciężka noc. Jakiś duch nas straszył cala noc. Puklo, cmokalo i dotykał mojego męża... Masakra

Mi się jakieś chore koszmary snily, młodemu też... Rzucalismy się po łóżku jak wariaci... Nad ranem brzuch mnie tak bolał i krzyż że już myślałam że poronilam.... Masakryczna noc... A z rana już takie obrazki u nas Zobacz załącznik 982208
U mnie wyglądało to tak.
20170710_162130.jpeg

Hej dziewczyny ;)
U mnie dziś niezbyt fajnie :( bo od połowy nocy mam ból brzucha ale nie macicy tylko tak jakby z żołądka :( mam wrażenie że jest strasznie napięty i przy ruszaniu się kłuje nieprzyjemnie. Do tego mam zapalenie pęcherza bo latam z każdą kroplą do wc i boli :/ a nie wiem co mogłabym zażyć z lekarstw.

Hej dziewczyny ;)
U mnie dziś niezbyt fajnie :( bo od połowy nocy mam ból brzucha ale nie macicy tylko tak jakby z żołądka :( mam wrażenie że jest strasznie napięty i przy ruszaniu się kłuje nieprzyjemnie. Do tego mam zapalenie pęcherza bo latam z każdą kroplą do wc i boli :/ a nie wiem co mogłabym zażyć z lekarstw.
Idź do apteki i zapytaj czy możesz pić pokrywę, bo nie każde zioło ciężarnym można pić. Jedz żurawinę, bo z leków to nie wiem czy furagina jest wskazana.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć, dołączam i ja ☺️ właśnie zaczęłam 6tc, ale dopiero za 2 tygodnie będę miała pierwszą wizytę lekarską... Nie wiem czy nie za późno
Hej witaj. Gratulacje. Ja właśnie też za 2 tyg. Tylko że ja jestem dopiero 4 tydzień. Wolę poczekać żeby było coś widać.

Ja jutro idę na usg do jednego lekarza, a 17 jestem umówiona na NFZ. Z owulacji jutro będzie ukończony 5 tydzień. A 17 będę miała z owu 6 i 3. Nie liczę z om, bo to nie miarodajne, bo mam późne owulacje.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

@wesa pisałaś wcześniej że nie wiesz jak powiedzieć w pracy o ciąży, ja czekam z tym do wizyty lekarskiej, żeby mieć od razu zaświadczenie o ciąży, no chyba że dostanę L4. Tak czy inaczej zdecydowałam, że do wizyty nic nie powiem i się przemęczę póki co

reklama
@wesa pisałaś wcześniej że nie wiesz jak powiedzieć w pracy o ciąży, ja czekam z tym do wizyty lekarskiej, żeby mieć od razu zaświadczenie o ciąży, no chyba że dostanę L4. Tak czy inaczej zdecydowałam, że do wizyty nic nie powiem i się przemęczę póki co
BJleps, Decyzja, ja towogole czakam do końca pierwszego trymestru.. Wtedy też konc, y mi się umowa i powinnam dostać na stałe. Pewnie nie dostanę już, ale trudno dziecko jest dla mnie wazniejsze

Do góry