Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziołszki ja jutro wizyta... mam stresa już od poniedziałku.. brzuch mi wystaje, całe sadło podniosło się do góry
Moje cisnienie na wizycie osiąga mega wyniki. Aż ciśnieniomierz piszczy tak to wsztstko przeżywam. Dziś w nocy ciezko będzie spać. Ostatnią wizytę miałam 3 tyg temu, serduszka nie widziałam jeszcze , emocje mi już walą w głowęJa dziś miałam prenatalne, od wczoraj miałam kilka zapaści,ale na szczęście wszystko ok ☺Stresuję się przed każdą wizytą niezmiennie
Skąd ja to znamMoje cisnienie na wizycie osiąga mega wyniki. Aż ciśnieniomierz piszczy tak to wsztstko przeżywam. Dziś w nocy ciezko będzie spać. Ostatnią wizytę miałam 3 tyg temu, serduszka nie widziałam jeszcze , emocje mi już walą w głowę
Dziołszki ja jutro wizyta... mam stresa już od poniedziałku.. brzuch mi wystaje, całe sadło podniosło się do góry
zawsze jak krew oddawałam, to ciśnienie książkowe a puls 105/110 uderzeń na minutę, tak się stresowałam zawsze