Darapuszkin
Fanka BB :)
Tylko piers... slyszalam ze na piersi sa rzadsze. A ta nie jest rzadka i sie wlasnie zastanawiam. Bylam na hafiji ale jak dla mnoe to tam wszystkie takie same sa 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Dzieci na piersi moga robic zarowno 4 dziennie jak i jedna na tydzien. Takze to norma.Ja niestety nie mam doswiadczenia jesli chodzi o wedzidelko bo podobno u nas jest spoko... a co do placzu to tez zawsze mowimy ze na pewno skok. W zwiazku z tym nasza Roma miala chyba juz z 15 skokow
Mnie zastanawia jedna rzecz kupowa, pozwolcie ze opisze. Mala robi kupe raz na 3/4 dni, brzuszek ma miekki, nie prezy sie, raczej jej nic nie boli bo jest pogodna, spi 6h w nocy. Kupe robi czesto kolo 5 nad ranem, steka przy tym ale nie placze. Czasami zdarza sie ze kupa jest jakby sucha. Nie jest to twardy bobek ale jest taka bardziej zbita, kleista ale miekka. Kolor normalny, nie ma zadnej krwi, sluzu ani nic ale nie jeat taka rzadka ze moglaby sie wylewac tylko no... wlasnie chyba zbita i gumiasta to najlepsze okreslenia. Czy to normalne? A czasami jest taka ze wyplywa na plecach i nie wiem co o tym myslec. Mąż mowi ze sie doszukuje i ze wszystko ok wedlug niego
U nas od 2 tygodni zielonaWlasnie czasem jest musztarda a czasami taki miekki zolty placek. Najlepsze okreslenie to surowe ciasto drozdzowe... i nie wiem czy to juz zatwardzenie czy jeszcze ok. Zwariowac mozna z tymi kupami
U nas zielona jest od zawsze.U nas od 2 tygodni zielona [emoji134]
Tylko ze mój synek robi kilka kup dziennie i jest kpU nas zielona jest od zawsze.
Zielona wiaze sie z dlugim pasazem przez jelita..wiec jak dziecko rzadziej robi to moze byc Zielona. No i dzieci na MM robia czesciej zielone