królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Tęsknię już za 8 dni po, bo 10 dni po tracę wszelkie złudzeniaJa juz 8 dpo, a dziś ten bol się zaczął. I jest taki jak podczas owulacji
Do tego libido level hard![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Tęsknię już za 8 dni po, bo 10 dni po tracę wszelkie złudzeniaJa juz 8 dpo, a dziś ten bol się zaczął. I jest taki jak podczas owulacji
Ja też nie mam przeczucia co do tego cykluTęsknię już za 8 dni po, bo 10 dni po tracę wszelkie złudzenia![]()
Ja juz zadnych przeczuć nie mam, dwa razy chyba tak mega mocno nastawiałam się, że coś się dzieje i będzie surprise i zawód był ogromny, od ostatniego takiego zawodu, powtarzam sobie, że nic z tego i przynajmniej się nie zawodzę.Ja też nie mam przeczucia co do tego cyklu![]()
Ja tak powoli dojrzewam do powrotu do kliniki niepłodności. Okazuje się, że od momentu jak tam byłam wymienili 80% kadryAle ogólnie ginekolożka do której wpisała mi niedomoge bo według niej co z tego że mam piękny wynik jak za szybko spadai bądź tu mądry człowieku
![]()
Dlatego Ci mówię, że mnie te testy jeszcze nigdy nie oszukałyJa juz 8 dpo, a dziś ten bol się zaczął. I jest taki jak podczas owulacji
Kupię gdzieś stacjonarnie te Vitam? Właśnie jadę po facelle do rosska, ale chętnie obsikam też inneA gdzie zdjęcie pinka ? I jaka czułość ? Ja na Vitam nigdy nie miała żadnych cieni. Jedne z moich bardziej zaufanychVitam, Heltiso wielbię - chyba nawet lepsze od pinków
![]()
Dziewczyny czy przypomniecie jak nazywał się ten makaron po którym się schudnie.
Jedna tutaj to pisała a ja nie zapisałam![]()
Ja mam tak, że okres nie przychodzi póki nie odstawię progesteronu, strasznie mi wydłużył przez to cykl, bo z 26 na 33 dni. Oczywiście robię dla formalności test ciążowy gdzie w okolicach 13 dni po i wtedy odstawiam. Zwykle okres przychodzi dopiero po 3-5 dni po odstawieniu progesteronu.Ja miałam zalecenie od pani doktor żeby kontynuować branie jak test wyjdzie pozytywny, a jeśli nie i przyjdzieodstawić.