Kosinka94
Moderator
Ja w któreś aptece je kupiłamKupię gdzieś stacjonarnie te Vitam? Właśnie jadę po facelle do rosska, ale chętnie obsikam też inne![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja w któreś aptece je kupiłamKupię gdzieś stacjonarnie te Vitam? Właśnie jadę po facelle do rosska, ale chętnie obsikam też inne![]()
Niestety w mojej nie było. Kupiłam jakiś babyboom płytkowy, ale dopiero teraz spojrzałam że to 25 a nie 10. No nic, wrócę do domu to siknę na facelle.Ja w któreś aptece je kupiłam
Daj znakaNiestety w mojej nie było. Kupiłam jakiś babyboom płytkowy, ale dopiero teraz spojrzałam że to 25 a nie 10. No nic, wrócę do domu to siknę na facelle.
Jasne. A ile to tam trzeba było nie sikać przed? Bo jestem już po 2h i nie wiem ile jeszcze wytrzymamDaj znaka![]()
O matko nie wiem, ja zawsze patrzę na kolor sików. Jak wodnisty, to wiadomo może być ciężko z wynikiemJasne. A ile to tam trzeba było nie sikać przed? Bo jestem już po 2h i nie wiem ile jeszcze wytrzymam![]()
3 h do 4 h, ale jak coś się kluje to z upływem czasu hcg rośnie więc i 2 h powinny starczyć? Chyba nie kupiłaś 1 facelle, ja w takich przypadkach kupuje 4Jasne. A ile to tam trzeba było nie sikać przed? Bo jestem już po 2h i nie wiem ile jeszcze wytrzymam![]()
Siknięte. BiałoO matko nie wiem, ja zawsze patrzę na kolor sików. Jak wodnisty, to wiadomo może być ciężko z wynikiem![]()
Wzięłam 2 bo mąż ze mną był i już krzywo patrzył i dodatkowo jeden z apteki którego nigdy nie miałam3 h do 4 h, ale jak coś się kluje to z upływem czasu hcg rośnie więc i 2 h powinny starczyć? Chyba nie kupiłaś 1 facelle, ja w takich przypadkach kupuje 41 na odrazu, 2 na pozniej, 3 na rano i 4 na poprawkę
![]()
Kupię gdzieś stacjonarnie te Vitam? Właśnie jadę po facelle do rosska, ale chętnie obsikam też inne![]()
Babyboom 25 wychodzi bardzo późno. Ogólnie słabą czułość mają nawet 10Niestety w mojej nie było. Kupiłam jakiś babyboom płytkowy, ale dopiero teraz spojrzałam że to 25 a nie 10. No nic, wrócę do domu to siknę na facelle.
Jak to biało ? NiemożliweSiknięte. Biało
Wzięłam 2 bo mąż ze mną był i już krzywo patrzył i dodatkowo jeden z apteki którego nigdy nie miałam
Chyba czas się ogarnąć, że to jednak zwykły okres