spekoppar_
Fanka BB :)
Wow, wow! Gratulacje! PięknieCześć laski. Ja tylko na chwilkę, miałam dać znać jeśli ciąża będzie bliźniacza. Więc daje znać, że dzisiaj się potwierdziło. Bliźniaki dwujajowe![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow, wow! Gratulacje! PięknieCześć laski. Ja tylko na chwilkę, miałam dać znać jeśli ciąża będzie bliźniacza. Więc daje znać, że dzisiaj się potwierdziło. Bliźniaki dwujajowe![]()
Aaaaaaaaaaa!!!!!! Ja nie wiem czy Ty siè cieszysz, ale ja bardzoCześć laski. Ja tylko na chwilkę, miałam dać znać jeśli ciąża będzie bliźniacza. Więc daje znać, że dzisiaj się potwierdziło. Bliźniaki dwujajowe![]()
Wow gratulacje podwójneCześć laski. Ja tylko na chwilkę, miałam dać znać jeśli ciąża będzie bliźniacza. Więc daje znać, że dzisiaj się potwierdziło. Bliźniaki dwujajowe![]()
Bardzo wysoki progesteron 95ng/mlGratulacjea co w ogóle zrodziło podejrzenia na forum że możliwe że to bliźniaki, bo nawet nie wiem?
![]()
Tak, wszystko jest dobrze, dziękujęWow gratulacje podwójneprzyznam, że jak to przeczytałam to troszkę śmiechłam
rozumiem że wszystko wporządku i dzieciaki dobrze umiejscowione?
Ale super wiadomoscCześć laski. Ja tylko na chwilkę, miałam dać znać jeśli ciąża będzie bliźniacza. Więc daje znać, że dzisiaj się potwierdziło. Bliźniaki dwujajowe![]()
Wooow a jednak! Gratulacje!!Cześć laski. Ja tylko na chwilkę, miałam dać znać jeśli ciąża będzie bliźniacza. Więc daje znać, że dzisiaj się potwierdziło. Bliźniaki dwujajowe![]()
No to gites ;Bardzo wysoki progesteron 95ng/ml
Tak, wszystko jest dobrze, dziękuję![]()