reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
no dla mnie to jest bardzo pozytywny test. A ten drugi
no dla mnie to jest bardzo pozytywny test. A ten drugi pokażesz?
Tego drugiego zdjęcia wczoraj nie zrobiłam, bo nic nie było. Ale jak zapytałaś o zdjęcie to poszłam do niego a tam druga kreska jasna… tylko nie wiem kiedy się pojawiła, wiec po takim czasie to test nieważny 🙈🙈 zaraz wstawię foto. Ale dzisiejszy test negatywny. Jakiś cień cienia jest ja już z tego nic nie czaje. Mieszkam w de, wiec ciężko żeby iść zrobić betę. Z wczoraj to ten różowy test

Załączniki

• FBA1F94E-9857-4753-9F6A-7E113076E437.jpeg
    FBA1F94E-9857-4753-9F6A-7E113076E437.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 118
  • B3AEA7FD-98FE-4406-978D-292DA27A3428.jpeg
    B3AEA7FD-98FE-4406-978D-292DA27A3428.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 122
Tego drugiego zdjęcia wczoraj nie zrobiłam, bo nic nie było. Ale jak zapytałaś o zdjęcie to poszłam do niego a tam druga kreska jasna… tylko nie wiem kiedy się pojawiła, wiec po takim czasie to test nieważny 🙈🙈 zaraz wstawię foto. Ale dzisiejszy test negatywny. Jakiś cień cienia jest ja już z tego nic nie czaje. Mieszkam w de, wiec ciężko żeby iść zrobić betę. Z wczoraj to ten różowy test
Kurcze, dziwne sprawy. Daj znać jak się akcj potoczy bo te kreski (ta poprzednia i na tym różowym) są widoczne.

Obydwie te kreski są na facelle [emoji2272]
Mówiłam już, że nienawidzę tych testów? [emoji28]

Tez mieszkam w DE - sprawdzałam z ciekawości ile kosztuje progesteron albo beta jeśli się chce wykonać prywatnie, 27€ za hormon 😵‍💫

@pluto_nova mi kazała robić testy to zrobiłam :p negatywy także nie wiem która tam następna testuje, ale dla równowagi powinien być pozytyw :p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.