Puk Puk
czy można dołączyć ?? Po 5 latach walki w końcu się udało i będę Mamą
cały czas nie wierze i chyba do USG nie uwierzę
Witaj i super ze sie udalo, 5 lat to naprawde kawal czasu, podziwiam wystrwalosc i trzymam kciuki zeby wszytsko bylo dobrze!
W policji, na ulicy w patrolu... Dlatego się boję... Mam służby 12 godzinne... Moja ginekolog powiedziała mi ze na pewno mi zwolnienia nie wystawi a zaświadczenie w 10 tygodniu...
A Ty w Polsce mieszkasz? Jak tak to może poszukaj innej gin! Co to za tekst ze Ci nie wystawi zwolnienia! Ja teraz to moze taka madra ale przy mojej pierwszej ciazy w 2010 bylam mloda glupia i nie wiedzialac co mi przysluguje i jak o swoje zawalczyc, wiec jak zaczelam krwawic (Poronienie) i nie poszlam do pracy tylko od razu do gin, to nawet nie dostalam zwolnienia tylko zaswiadczenie ze bylam u niego, na co moja dyrektorka ze takie cos mozna sobie wsadzic daleko i gleboko wiec wzielam na ten dzien urlop bezplatny, potem kilka dni krwawiac chodzilam do pracy normalnie dopiero jak wyslal mnie na zabieg do szpitala tam dostalam dwa dni zwolnienia i potem od razu znuw do pracy.
W drugiej ciazy juz chodzilam u innego gin od pierwszej wizyty mialam pytanie czy zwolnienie piszemy, ja nie chcialam i dopiero pod koniec 6 miesiaca powiedziala ze mnie z gabinetu bez zwolnienia nie pusci to wtedy poszlam

ale mozliwosc mialam kiedy chcialam!
AAAAAAAA dodam ze obydwoje byli na NFZ
Mam pytanie do mam w drugiej lub kolejnej ciazy.. Czy przy kazdej wykonuje sie tak duzo badan? Te wszystkie toksoplazmozy, wassermany itd?
Ja jak dzwonilam umowic sie na wizyte to pi juz przez tel podyktowala liste jakie badanie mam zrobic i ze grupe krwi i przeciwciala znalezc z poprzedniej, ale reszta od nowa wszystko
Flower witam w grupie ja dziś też cały dzień miałam pana ki-belkowego za przyjaciela dopiero teraz wróciłam do żywych do tego od wczoraj głowa mnie pobolewała tak samo jak Ty przy pierwszym dziecku żadnych tego typu objawów nie miałam

Teraz nawet jeść mi się nie chce a nie powiem bym była osobą, która nie lubi przekąsek. Ja nie robiłam bety czekam cierpliwie na pierwszą wizytę
No to Ci tez nie zazdroszcze! A co do bety tez nie robilam, ide w pon na wizyte i sie okaze czy wszystko ok. Bo nawet przy ciazy pozamacicznej beta wzrasta wiec sam wynik i tak niewiele mi powie
Flower jak podroz do domu?
Powiem Wam ze tragicznie! Jechalam i modlilam sie zeby dojechac! Pilotka non stop wrzeszczala na kierowce ze szybiej ze wyprzedz , az dzieciaki na postoju wsiadac nie chcialy bo stwierdzily ze nie dojedziemy :/