Paraplu
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Mam glupie pytanie: czy kazda z Was na pierwszej wizycie u gin miala robione usg dopochwowo?
Tak, mialam. Dopochwowe na tym etapie to standard.
A czemu pytasz?
[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczyny. Mam glupie pytanie: czy kazda z Was na pierwszej wizycie u gin miala robione usg dopochwowo?
Na tym etapie to tylko dopochwoweHej dziewczyny. Mam glupie pytanie: czy kazda z Was na pierwszej wizycie u gin miala robione usg dopochwowo?
Przed pierwsza wizyta z pierwszym dzieciatkiem moge jeszcze wiele dziwnych pytan zadacTak, mialam. Dopochwowe na tym etapie to standard.
A czemu pytasz?
[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
Ja mam masę skierowań, ale czekam z wykonaniem badań do potwierdzenia ciąży tj. ujrzenia zarodka z bijącym serduszkiem.Dziewczyny robicie już jakieś badania? Badacie sobie same ciśnienie, cukier?
Trzymam kciuki! Daj znać po wizycie.Pisałam wczoraj o sluzie kawa z mlekiem, a dziś niestety się nasililo. Brzuch pobolewa, ale chyba że stresu...
trzymajcie proszę kciuki, wizyta dziś o 15, choć wejdę pewnie po 16. dziś 6t1d. Stresuję się strzasznie
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom