kruszynka28
Fanka BB :)
Hej, ja też już po
wszystko ok, dzidzia zdrowa. Co do płci to powiedział, że nic nie widać ale obstawiałby chłopca. No także muszę jeszcze poczekać z ubrankami
wyniki z krwi 22.08
także się naczekam trochę...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej, ja też już powszystko ok, dzidzia zdrowa. Co do płci to powiedział, że nic nie widać ale obstawiałby chłopca. No także muszę jeszcze poczekać z ubrankami
wyniki z krwi 22.08
Spokojnie. Będzie dobrze. Choc rozumie Cię, bo sama tez się zwykle stresuje[emoji8]Dzieki dziewczyny za dobre slowateraz siedze jak na szpilkach do 15 do wizyty jak tez czas sie ciaaagnie
Gratuluje. Śliczna. [emoji738][emoji255]Dziewczynki ja już po badaniach.
Według lekarza wszystkie parametry prawidłowe i nie ma powodów do zmartwień. Na wyniki z krwi poczekamy tydzień.
Przedstawiam naszą Zosie [emoji173][emoji173][emoji173]
Jestem najszczęśliwszą kobietą pod słońcem![]()
Gratuluje. Świetnie.Hej, ja też już powszystko ok, dzidzia zdrowa. Co do płci to powiedział, że nic nie widać ale obstawiałby chłopca. No także muszę jeszcze poczekać z ubrankami
wyniki z krwi 22.08
A pamiętam jak mąż mnie przekonywał do dziecka, że musimy ta szanse wykorzystać, bo teraz w większości same dziewczynki się rodzą. Ależ ja naiwna...a tutaj w większości same siusiaka...w domu też siusiaki...oszukali mnie[emoji15]To póki co jednak przewaga chłopaków![]()
U mnie w rodzinie też póki co same siusiaki się urodziłytemu u mnie wszyscy liczą na dziewuche :-)