kruszynka28
Fanka BB :)
Hej, ja też już po
wszystko ok, dzidzia zdrowa. Co do płci to powiedział, że nic nie widać ale obstawiałby chłopca. No także muszę jeszcze poczekać z ubrankami
wyniki z krwi 22.08
także się naczekam trochę...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej, ja też już powszystko ok, dzidzia zdrowa. Co do płci to powiedział, że nic nie widać ale obstawiałby chłopca. No także muszę jeszcze poczekać z ubrankami
wyniki z krwi 22.08
Spokojnie. Będzie dobrze. Choc rozumie Cię, bo sama tez się zwykle stresuje[emoji8]Dzieki dziewczyny za dobre slowateraz siedze jak na szpilkach do 15 do wizyty jak tez czas sie ciaaagnie
Gratuluje. Śliczna. [emoji738][emoji255]Dziewczynki ja już po badaniach.
Według lekarza wszystkie parametry prawidłowe i nie ma powodów do zmartwień. Na wyniki z krwi poczekamy tydzień.
Przedstawiam naszą Zosie [emoji173][emoji173][emoji173]
Jestem najszczęśliwszą kobietą pod słońcem![]()
Gratuluje. Świetnie.Hej, ja też już powszystko ok, dzidzia zdrowa. Co do płci to powiedział, że nic nie widać ale obstawiałby chłopca. No także muszę jeszcze poczekać z ubrankami
wyniki z krwi 22.08
A pamiętam jak mąż mnie przekonywał do dziecka, że musimy ta szanse wykorzystać, bo teraz w większości same dziewczynki się rodzą. Ależ ja naiwna...a tutaj w większości same siusiaka...w domu też siusiaki...oszukali mnie[emoji15]To póki co jednak przewaga chłopaków![]()
U mnie w rodzinie też póki co same siusiaki się urodziłytemu u mnie wszyscy liczą na dziewuche :-)