• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Ja też myślę że tak za dwa tygodnie pójdę. Co do snów to niestety śnią mi się tylko papierosy. A to chyba efekt odstawienia :confused:. Ale dam radę. W końcu trzeci raz już to robię:rofl:.

No właśnie. Nowe hasło w kampanii antynikotynowej : "Walcz z nalogiem dodatnim przyrostem naturalnym" :-p. Moja mlodsza córa położyła się dziś na mnie. Ja do niej : a jakbym miała dzidziusia w brzuchu to byś go zgniotła. A ona do mnie: a romansowałaś z tatą? Ja: a co to znaczy? A ona: no wiesz, żeby dzidziuś był w brzuchu to najpierw musicie z tatą poromansować, wiesz, całować się i przytulać.:szok: Wiedziałam że stanowczo za dużo oglada telewizji :D

Ja na razie nikomu jeszcze nie mówię. Ale dziewczyny się ucieszą bo chcą mieć rodzeństwo. Raz zapytały się mojej siostry co mają zrobić bo mama nie chce już im urodzić dzidziusia. A ona na to zeby się modliły do bozi. I lecą z tymi paciorkami codziennie już parę miesięcy.:tak:

Ja mieszkam z teściowa i widziala ze cos jest nie tak bo razem z mezem chodzilismy jacys tacy struci i zjarzyla się bez slow

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Ja powiedziałam tylko siostrzenicy męża, jeszcze zanim poszlam do rodzinnego, że mi wyszła druga kreska tylko taka bardzo słaba. I zgadałysmy się że jej sie @ spoźnia. Zrobila test i też miala taką slabiutka. Jej pierwsza ciąża i już jutro idzie do gina. Ale wstępnie termin ma 5 dni wczesniej niż ja. :happy:. Także teściowa zostanie praktycznie w tym samym okresie babcią i prabacią.:rofl::rofl:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry