reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
ja do pracy jeszcze chodzę, planuje do listopada, żeby na spokojnie przekazać obowiązki i wdrożyć kogoś, a jak wyjdzie, to zobaczymy
HIV miałam badany w pierwszej i w tej ciąży, podobnie cytomegalię, toxo, różyczkę

później Was doczytam, na razie tylko chciałam się podzielić moim szczęściem dzisiaj, bo chyba jako ostatnia miałam dziś prenatalne i wszystko jest ok :) Maluch bardzo ruchliwy, wykonywał mnóstwo akrobacji, badanie było długie, ale wszystko zostało zmierzone i wszystkie paramatery są w porządku. Jesteśmy bardzo happy :) jeszcze co prawda czekam na Pappa, ale jestem już dobrej myśli.

Aha i znamy płeć :D pan doktor powiedział, że baaaardzo by się zdziwił, gdyby się coś zmieniło później

Tym samym chyba zamykam etap prenatalnych :) czy ktoś jeszcze czeka?

Mimicat, już w końcówce 12 tygodnia i znacie płeć? :) Ładnie :) A kto będzie? Cieszycie się? :D

Dziewczeta. Ciesze sie wizyty wyszly jak nalezy. Ja wlasnie zbieram sie na swoja
No nie wiem jakis dziwny stresik mnie znow dopada choc nie mialam go juz dawno. Mam nadzieje ze wszytsko bedzie ok. Dzis sie dowiemy czy moje przeczucie ze to chlopak soe sprawdzi czy tez nie. No zobaczymy.

Dziewczeta. Ciesze sie wizyty wyszly jak nalezy. Ja wlasnie zbieram sie na swoja
No nie wiem jakis dziwny stresik mnie znow dopada choc nie mialam go juz dawno. Mam nadzieje ze wszytsko bedzie ok. Dzis sie dowiemy czy moje przeczucie ze to chlopak soe sprawdzi czy tez nie. No zobaczymy.

Trzymam kciuki [emoji182]

16ud3e3kpztre1wh.png

@Dotkass znowu mamy wizytę w tym samym dniu ;) a połówkowe we wrześniu, ale ja chyba bardziej pod koniec. Czytałam u mamaginekolog, ze niby między 18 a 22, ale w 20 tyg dziecko jest prawie dwa razy większe niż w 18 (czy jakoś tak), więc trzeba uzbroić się w cierpliwość i lepiej iść troszkę później :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry