Duszek30
Zaciekawiona BB
@Ssabrinaa, z M. moim postanowiliśmy jednak odłożyć ciążę najwcześniej za dwa lata. Teraz robimy wszystko by móc kupic mieszkanie większe.
Cudowne fasolinki macie
Cudowne fasolinki macie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@Ssabrinaa, z M. moim postanowiliśmy jednak odłożyć ciążę najwcześniej za dwa lata. Teraz robimy wszystko by móc kupic mieszkanie większe.
Cudowne fasolinki macie
No mam taką nadzieję.No to zaciskam kciuki za mieszkanko &&&A dwa lata szybko miną
![]()
Tak można?? Boja tez mam luteine od poprzedniejJa dzis jak wracalismy z miasta zaczelam dmuchac dziecku pilke i zaczelo mnie kluc cos w brzuchu. Wygrzebalam jeszcze jedno opakowanie luteiny z poprzedniej ciazy i juz zapodalam sobie pod jezyk.![]()
No mam taką nadzieję.
Z innej beczki - wierzycie w ten chiński kalendarzyk płci? Sprawdził się Wam? Co wg niego teraz możecie mieć?![]()
No mam taką nadzieję.
Z innej beczki - wierzycie w ten chiński kalendarzyk płci? Sprawdził się Wam? Co wg niego teraz możecie mieć?![]()
Nie wiem, w poprzedniej ciąży przy bólach też sama zaczęłam brać progesteron który miałam że stymulacji bo miałam trochę do wizyty i ginka mnie za to pochwaliła. To biorę. Zaszkodzić nie zaszkodzi.Tak można?? Boja tez mam luteine od poprzedniej