Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bozienka ja znowu myślałam, że z powodu przodozgięcia macicy brzuszek będzie szybciej widoczny i ruchy dziecka bardziej odczuwalne, a w rzeczywistości jest inaczej :-)
No widzisz Madison :-) może nie myślmy za dużo ;-) mały mi spać nie daje ;-) spokojny jest jak leżę na plecach a znowu na plecach mi duszno wiec pozycja pół siedząca ;-)
Witam i ja .... noc koszmarna kaszel mnie dosłownie dusil :-( co się przewróciłam momentalnie kaszel :-( jest mi mega zimno unaa zapowiadali max 11 C :-( nie lubię takiego zimna
Magda kciuki zaciśnięte
Kropek daj znać co pp badaniach :-)
Za resztę tez kciuki zaciskam POWODZENIA
Choco jajkiem cza było go walnąć ;-) w nocy nie widział by z którego okna ;-) u mnie córa tez wstała z płaczem ale o co to nie wiem bo nie chce powiedzieć .
Bozienka w krk nie cieplej nieysl sobie byłam pierwsza dziś oczywiście pielęgniarki i tak coś namieszaly kartoteke wcoraz zginęła kazała mi wyjść i jak się znajdzie to mnie zawołaja. Powiedziałam nie! Nie wyjdę bez dok3mtow od was. A one pani myśli ze my tylko od wydawania papierków jestesmy?
A od czego? No i się znalazła kartoteka i siedzę przed gabinetem wchodzę nastepna