• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

Na drugie śniadanie jem jakiegoś owocami wczoraj byly jablka dziś inaczej ale sprawdzam według ig ściągnęłam sobie aplikacje a z budynkiem poczekam jak wezmę od rodziców glukometr bo u nich mam :) jeszcze się nie kulam :)

reklama
Co do porodu to ja jeszcze nie rodziłam, wiec nie wiem jak to jest. Ostatnio kolezanka mi fajnie powiedziala-cokolwiek sobie wyobrazasz i tak bedzie zupełnie inaczej he he ;-) wiec na razie o tym nie mysle, pocieszam sie tylko, ze tyle kobiet przez to juz przeszlo wiec i mi sie uda :-)

Dziewczyny, jest nas 44 na liście (pomijając już te, co straciły swoje kruszynki) . Udziela się chyba mniej niż połowa, a ostatnio, to dosłownie kilka osób....szkoda :-( Mam nadzieję,że to milczenie nie oznacza nic złego. Fajnie było jakbyście choć czasem dały znać, co u Was? Jak rosną Wasze maleństwa i kogo pod serduszkiem nosicie. My tu czekamy ;-)

Bozienka budyn....mniammm az sie uslinilam :)

Ja malo pisze bo mam wrazeniw ze tu nie pasuje.Za nic czasem nie umiem sie wkrecic w temat :/ wiem,wiem pewno to hormony itp ale podczytywac sie staram systematycznie zeby potem duzo do nadrabiania nie bylo ;)

No i cos mialam jeszcze napisac ale skleroza mnie dopadla i nie pamietam co :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry