reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Witajcie. :)
Jadźka ja też raz z koleżanką się zabrałam do hurtowni z artykułami dziecięcymi i szybko okazało się, że jednak będę robić zakupy a miałam jechać tylko pooglądać i zorientować się co i jak. :-D

U mnie dziecię ostatnio dosyć aktywne i coraz większej siły nabiera. Coraz częściej też odczuwam kłucie z lewej strony pod żebrami. Czasami nawet widać lekkie wybrzuszenie w miejscu kłucia. I widać też jak brzuch mi podskakuje jak kopie. Super widok! :-D

Kropeczko widać u Ciebie tylko cukry takie bardzo proste szkodzą. Oby tak dalej!

Gwiazdeczko jak ten ból pleców? Lepiej coś? Współczuję kochana :sorry:

Magdalena witaj wśród nas! Co do ruchów,to powiem Ci że ja 3 tygodnie temu czułam okruszka bardzo nisko, a dziś już kopniaczki są coraz wyżej. Wszystko jest na pewno w porządku ;-)

Aschlee widać u.Ciebie nie.oznaczają cukru na czczo. Dziwne,ale nie.martw się,bo najważniejszy jest ten cukier po spożyciu ;-)

Choco cieszę się,że córcia waży odpowiednio dobrze. Gadaniem innych się nie przejmuj! ;-)

Bozienko oby córci gorączka przeszła tak szybko jak synowi :-)

Szogi odpoczywaj i uważaj na siebie! Ja się dziwię,że mnie nic się nie dzieje od tego ganiania :eek:

Wiecie chwilowo musialam wrocic z Cora do domu.
Prawdopodobnie zaraz wroce o Ile moi rodzice wroca szybko z Policji.
Wjechal na nich facet, po czym uciekl, gonili go, zajechali my droge i sie okazalo ze pijany.
Tata zabral mu kluczyki i wezwali Policje.
No i teraz ich przeslu****a.
Tak myślę ze jak Beda wracac to mnie Tata podwiezie do meza a mama posiedzi z corka :)

Tak tak ja tez nie wierze ze u nas ciagle cos..

reklama
Do góry