Witam się i ja :-)
Jadziu to faktycznie lepiej odpoczywaj. U mnie jest taka śmieszna zasada,że jak dużo biegam i ciągle coś robię,to czuje się super. Jak znowu mam spokojny dzień,to od razu mnie wszystko boli

:-)
Szogi powodzenia z córcia! Obyscie szybko miały to za sobą. Co do kryzysów to masz rację absolutną. Muszę przejrzeć kalendarz i zobaczę co mogę ewentualnie na później odłożyć
Zuzia hahaha ja często ukrywam się w łazience z.telefonem

Inaczej mogłabym z rozpędu napisać coś abstrakcyjnego odpowiadając w międzyczasie na setki pytań dzieci
Choco życzę Ci spokojnego dnia! A co do wagi,to ufam tylko swojej w domu. Mam wrażenie ze maluszek zalicza jakiś skok bo czuję,że brzuch mam wyżej. Też masz takie wrażenie? :-) Ja zabezpieczenia kupuję w Lidlu. Są jak dla nas najlepsze. Tylko tylko szkoda,że pojawiają się okresowo.
Kropeczko współczuję bólu głowy. Lez jak możesz i nic nie rób. Oby szybko przeszedł!
Aschlee Hahaha oj chciałbym czasem mieć w nocy taką wene na jedzenie. Przynajmniej problem z obiadem z głowy :-)
Novaspace to nie rób nic poza ustawowym minimum ;-) przypływu energii życzę :-)
Wiecie co? Chyba ponownie napisze do Administratorki. A Wy myślcie dalej,bo adminów zazwyczaj jest dwóch :-)
Miłego dnia dla wszystkich!