reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Witam :-)

Choco, Bozienko dziękuję za troskę :*

Marcel budził się z płaczem co chwilę,więc dałam mu w końcu paracetamol i zasnął. Reszta nocy spokojna. Rano juz ok. Zjadł śniadanko normalnie,a teraz jedziemy do szkoły i gada jak zawsze. Może jego głowa bolała po prostu? Byłam w gotowości, że jak zwymiotuje to jedziemy do szpitala. Na szczęście zasnął juz potem spokojnie. Będę go dziś obserwować.

Bozienko życzę mimo wszystko spokojnego dnia!

Tobie Choco wyrazistego :-)

Ja dziś mam tort jeden do zrobienia i koniecznie muszę kurtkę zamówić. Upatrzylam sobie jedną w Bonprixie. Nie zimowa typowa,ale do tego polar pod spód jakby było zimno i wystarczy. Czerwona :-p Tylko jeszcze nie wiem jaki rozmiar wziąć :confused:

Cześć :)
Ale się cicho zrobiło, chyba się wszystkie przygotowujemy do snu zimowego ;)
Zaczęłam robić zakupy dla malucha, zaczęłam od pieluszek :)) Starszego pieluchowalam systemem mieszanym - wielorazówki i pampersy na noce i długie wyjścia, ale młodszego chciałabym załadować tylko w wielo. Zobaczymy jak to pójdzie :) Jak dojdą pieluchy, to wrzucę fotki :)
Miłego dnia Wam życzę i niech Was bóle i choróbska omijają szerokim łukiem, w końcu dziś piątek, piąteczek, piątunio :) A jutro wolna sobota :D

Oj Kr0pek biedna Ty z tą głową, mi po pół tabletce przeszło na szczęście.A z tą dietą nie będzie tak źle, zobaczysz po czym masz największe skoki cukru, wyeliminujesz a po pewnym czasie organizm sam się przestawi na małe posiłki co kilka godzin, u mnie trwało to koło miesiąca ale potem były fajne efekty wagowe;-)
Oj Madziu zawsze musi być coś z dzieciaczkami, może rzeczywiście uderzył się i go głowa pobolewała,mam nadzieję ze dzisiaj będzie lepiej. Powodzenia z tortem:-) a te kurtki to takie z zamkami po bokach?
Bozienka to strachu się najadłaś, dobrze że to fałszywy alarm.
A ja oddałam trochę krwi, moczu i mogę zjeść śniadanko

Dziendoberek dziewczynki :-) Nocka w miarę córa przespala ale mały urwisek jie dał mamusi spać i kopał jak szalony ;) córa się obudziła przed chwila i płacz bo ja gardło boli wczoraj jej sprawdzałam i ma czerwone ale obawiam się ze angina ja dowala :-( będę jej oglądać gardło z każdej strony ;-) ehhh niech te wirusy się już skończą ....... oby ta zima była mroźna i wymrozila wszystko

My się meldujemy już od Teściów :-)
Przywitała mnie pyszna sałatka śledziowa i szarlotka :D zestaw Ciężarnej ;D

Mnie coś od rana znów katar meczy, oby się nie okazało ze to znów przeziebienie.

Madzia czerwona kurtka bedzie spoko ;)

Kropek odpoczywaj, w końcu przejdzie :)

Bozienka mam nadzieję że jak córa się wychoruje to już i Ty będziesz mieć spokój z chorobami :)

Demolka może Ty się ze mną dieta podzielisz? ;)

Anilorak ciesz się likendem i tez nie dawaj chorobom :)

Ja juz skończyłam tort. Spróbowałam tylko kremów i juz mnie muli. No strasznie mam z tym słodkim teraz.

Demolka tak. Kurtka ma boczne suwaki i liczę na to, że dzięki temu pochodzę w niej nawet po ciąży. Cenowo średnio,ale z używek nic nie widzę, s tylko patrzeć jak się zimno zrobi.

Choco zazdroszczę śledzi! Zwłaszcza po tym próbowaniu kremów :-) Odpocznij troszkę.

reklama
Do góry