reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Carolajna jak plecy ?? Widać ze o wiele lepiej skoro znowu bieganie od rana ;-)
Jadzka jak bym czytała o swoim naszczęście zaczyna mu to przechodzić
Nicka do dupy zaduzo wczoraj chyba o cyckach było bo w nocy zaczęły boleć ;-) Alex nie kopał ale tak dziwnie się rozpychal aż bolało .....

Dobry :)
U nas ciezka noc, corka od 3 czy 4 cos nie mogla spac, wzielismy ja do siebie do lozka i sie walala nam po glowach do rana. Jestem niewyspana, bola mnie plecy od tych jej pozycji I zastanawiam sie kiedy jej przejdzie :)

Carolajna sen Cie cudownie ozdrowil, moze to znak ze potrzebujesz troche urlopu?:)

Jadzia a co tam mlody Ci narozrabial?

Do mnie dzis przychodzi kolezanka, w 16 tc jest :) bedziemy gadac ;)

Bozienko no ja się zastanawiam jak to będzie jak już mała będzie od rana krzyki masakra.

Choco no zaczepia tarszego brata zaraz się biją kłucą cały czas ma jakiś ploblem i tylko krzyki

Carolajna to dzisiaj lepiej? A jak mąż?

Bozienka lepiej, lepiej. Zawsze po wypoczynku długim jest ok.
Mąż dalej umiera więc muszę latać.
Najgorsze jest to, że zaczynam czuć gardło a młoda pokasłuje.

Mi się Daniel cały czas rozpycha bardziej niż kopie i to nisko a boli! Ehhh

Choco ano potrzebuję ale kto mi go udzieli ?

Hahahaha ;)))) dobre Choco. Mam czynsz za najem po 20 tysięcy za lokal do płacenia, ok 20 pracowników, zusy, skarbówkę, umowy franczyzowe itp
Najzwyczajniej się nie da.
Przy jednoosobowej i innej branży dawno bym leżała :) ;)

reklama
Do góry