reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Carolajna doskonale rozumiem, ostatnio jechaliśmy na 2 dni a walizka jak na tydzień byśmy jechali, nie wyobrażam sobie ile bagaży będzie z dzieckiem :laugh2:

Kropek dobrze, że psinka dobrze się czuje po kolejnym zabiegu ale współczuję trzymania go w zasadzie bezruchu. :szok:

Młoda się spakowała, nasze rzeczy naszykowane, czekamy aż mąż wróci i walizkę wyciągnie. Ja lecę nogi golić i skoczymy na obiad i jedziemy.
W międzyczasie porejestrowałam paragony do loterii bo ostatni dzień. Resztę wezmę ze sobą i lapa i będę rzezać bo tyle tego mam. Rejestrujecie Swoje?

Carola ja bardzo chetnie tylko wytlumacz mojemu potworkowi po co one są ;)
U niej z okladami to tak jak z przylozeniem do czoła czegoś zimnego po jakimś uderzeniu. Walczy, nie chce, odrzuca.. także to już wyższa szkoła jazdy hehe ;)

reklama
U nas zawsze pomagało. Cioteczka pielęgniarka sprzedaje nam.od zawsze fajne patenty. Ja mam to szczęście, że moja mała współpracuje od zawsze i poddaje się zabiegom, leki łyka.

Do góry