reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Witam w gronie tych,co słabo spali!

Usnelam po 1, a o 3 mnie obudził jakiś hałas okropny z ulicy. Potem ledwo przysnelam,to synuś juz wstał. Mąż go wziął,ale już jakoś spać nie mogłam. :confused2:

Kropeczko trzymam kciuki za psiaka! :tak:

Aschlee mój Theo póki co jest łaskawy dla mojej szyjki,ale Nelly i Marcel ją uwiebiali. Straszne to jest,jak maluch ja kopie,ale nie groźne :-)

Choco w dalszym ciągu zdrówka dla córeczki. Nie nienawidzę jak dzieci chorują :-(

Ati hahaha...dobrze, że masz jakieś plusy spotkania z.teściowa :-)

Carolajna zapraszam! Uwielbiam gotować dla innych :-)

Nova Ty upieklas drożdżowki, a ja chyba pączki zrobię. To będzie ostatnie szaleństwo nim rusze z dietą wątrobowa na dobre ;-)

Zuziu Hehe....u mnie też tak bywa. Jak jedno da pospać,to drugie chętnie mnie obudzi. :-)

Bettina mam nadzieje,ze u Theo to tak jak piszesz po prostu spokojniejszy dzień. Uważaj na siebie. Weź większą dawkę magnezu i dużo odpoczywaj :tak:

Miłego dnia kochane!

reklama
Carolajna udaję, że Halloweenową, ale nie da się ukryć, że jeszcze chwila i będę znowu o rok starsza :huh: Skubana skąd wiesz? :-p

Mojego męża nocne zmagania. ;-)

Załączniki

• 1446283406570.jpg
    1446283406570.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 48
  • 1446283417586.jpg
    1446283417586.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 49
uuuu Madziu to wszystkiego najlepszego i spełnienia najskrytszych marzeń! kiedy ten wielki dzień? widzę że
A ja wyspana, wstałam o 10:szok: śniadanko w łóżku i można brać się za porządki aaaa i mój wczoraj dzwonił że w nocy będzie jupiii razem wszystko ogarniemy na spokojnie i.... pomoże w porządeczkach:-)

Carolajna mam takie samo wrażenie! :szok: Jeszcze nigdy,w żadnej ciąży moje cycki nie były tak obojętne.

Demolko w poniedziałek. Dziękuję kochana :-) Super,że luby juz wraca. Ja strasznie nie lubię jak mojego nie ma :huh:

Witam się I ja :-) Madzia udanej imprezy :-)
Carolajna ja mam na odwrót :-) mój biust rośnie i rośnie :-) ja się cieszę bardzo :-)
Madzia dynie śliczne tez musze pomyśleć o jakiejś dzieciaki będą mieć zabawę :-)
Obudziłam się z bólem głowy i jakaś rozdrazniona :-( może przejdzie dzisiaj musze trochę pozalatwiac i ból głowy mi nie jest potrzebny.

Bozienka i tu się cholera myliłam. Poszłam do Triumph po bieliznę i co ??? Większy rozmiar. No ale to przez obwód pod biustem ;) :) :)
Hahahah ;)

Wypiłam koktajl bananowo truskawkowy, poshoppingowałam ciutkę i jadę do domu nas spakować :)

reklama
My juz po:) młody leży i odpoczywa ale widać ze wycienczony. Coś sobie warczy przez sen. Jest jednak problem bo zrobiło mu się to dlatego że jest mocno nadpobudliwy a przecież nóg mu nie związe żeby nie biegał i kazali nam go do kontenera na 10 dni ze absolutnie żadne stawanie na tylnich łapach, że ma siedzieć wypoczywać bo jak mu się to zrobi 2 raz to niestety 3 uśpienia w przeciągu miesiąca nie wytrzyma B3dzie kolorowo przez te 10 dni bo przecież on oszaleje w tej klatce:(

Do góry