Zajrzałam na chwilkę i miałam spać,ale czytam ze Choco czegoś zazdrości Carolajnie wiec musiałam doczytać czego :-)
Carolajna ja też zazdroszczę

Baw się dobrze i ładuj akumulatory!
Choco ja często przy gorączce stosuje chłodząca kąpiel i dzieci. Nalewasz wodę temperatury ciała ( np 38-39). Jak włożysz maluszka to pomalutku dolewasz zimną. Nie nagle dużo. Tak by schodzić pomału ciałko. Tym sposobem dziecko nie zauważy tej różnicy temperatur. Zdrówka i spokojnej nocy mimo wszystko! A co do żołądka,to mi się wydaje,że to wciąż za wcześnie aby nasze bable go uciskały,ale może się mylę. Obyś się nie rozchorowala
Kropeczko ale super! Ambitna bestia z Ciebie :-) A pieskowi zdrówka jak najwięcej!
Aschlee dziękuję :-)
Bettina jeju,ja też mam czasem takie napady z sikaniem. Najgorsze,że to zazwyczaj jak musze wyjść z domu. No oszalec idzie. Albo jak spać się położę....wrrrr!
Demolko korzystaj nawet z domowego spa! U mnie w obecnej chwili spa jest wtedy jak mogę w spokoju nogi ogolic

A tak poważnie,to jutro mam zamiar właśnie posiedzieć w łazience dłużej :-)
Bozienko współczuję tego bólu głowy. Ja ostatnio odpukać mam spokój. Pewnie dlatego ze bardzo dużo pije i wreszcie jem regularnie. U Ciebie mam nadzieje to jednorazowa szybka akcja i jutro wstaniesz bez bólu
U nas impreza udana. Dzieci zachwycone. Goście zadowoleni. Ja nawet nie zmęczona bardzo. Jutro odpoczynek przed kolejnym ciężkim tygodniem. Spijcie dobrze :-)